2777
2789
عنوان

سقط جنین

381 بازدید | 25 پست

خودم ۲۵ سالمه یه پسر کلاس اول دارم که خیلی سخته باید همش بهش رسیدگی کنم یه پسر ۸ ماهه هم دارم.خودمم دارم واسه پرستاری میخونم خییلی شرایطم سخته یک ماهه پریود نشدم امروز متوجه شدم یک ماهه باردارم

میخوام سقط کنم باید کجا برم چه دارویی بخرم .کمممک کنید

وای نکن،،،،میدونم سخته ولی کاری هست ک شده،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیددونم چی بگم منم شرایط تورو دارم 😔😥😭تازه شرایطم بدتره گفتم شاید فعالیت کنم سقط بشه  ولی ...

پای کاری ک کردین بمونید و تاوان شما رو اون بچه نباید بده از حق حیات محرومس نکنید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پای کاری ک کردین بمونید و تاوان شما رو اون بچه نباید بده از حق حیات محرومس نکنید

من که کاری نکردم کسی که خود خواهو بی مسئولیته باید بفهنه که نمیفهمه.همیشه هم همه سریع میگین خوب قرص میخوردی فک میکنن عقل کلن 

قرص همیشه اثر نداره من دوتا اورژانسی خوردم ۸تا ال دی  هیچ تاثیری نداشت

بخدا اصلا نمیتونم وقت ندارم این یکی بچه هامم گناه دارن به زور به هر دو رسیدگی میکنم 

منم شرایط تو رو داشتم ولی ماه اول ب گریه کذروندم ‌‌‌‌‌ولیزود خودمو ‌جمع  و جور کردم و پذیرفتم،،،،میدونم سخته ولی از بین بردن و عذاب وجدان بعدش سختتره،می از آینده خبر داره قرارع چی بشه،،،ب نظرم اپل قبول کن داری مادر میشی و فکر سقط رو از خودت دور کن. بعد برنامه و تصمیم های جدید بگیر فقط دوسال سخته

من که کاری نکردم کسی که خود خواهو بی مسئولیته باید بفهنه که نمیفهمه.همیشه هم همه سریع میگین خوب قرص ...

پس دست تو نبوده و یکی ک قدرتش بالاتر از من و شماست خواسته ک باشه،کی می‌دونه وی میشه در آینده،ستید این بچه همون اتفاق خوبی هست ک خیلی وقته منتظری و قرارع با خودش بیاره

سلام عزیزم

منم هم سن توام درکت میکنم.. خیلی خواهرانه و دوستانه میخوام بهت بگم که سقطش نکن.. شرایط سختیه اونم با یه بچه ۸ ماهه و درس و پرستاری و... میدونم واقعا سخته

ولی به سختیش می ارزه عزیزم، بعدا که بزرگ بشن خدا رو شکر میکنی که سقط نکردی، به سختیش می ارزه فقط باید چند روز رو تحمل کنی ولی خیلی زووود میگذره نگران نباش

به این فکر کن که اونم الان یه موجود کوچولوعه که به حمایت مامانش نیاز داره... دلت میاد بچه ی خودت رو بکشی؟

میدونی من خانواده های زیادی رو دیدم که سقط عمدی کردن، هیچکدوم بعدش عین آدم نتونستن زندگی کنن

یکی از فامیلامون که از وقتی سقط کرد خودش تصادف کرد مریض شد الانم تو فامیل پیچیده که شوهرش رفته زن گرفته.. یکی دیگه رو هم شنیدم اون یکی بچه ش هم چند وقت بعدش مرد...

عزیزم خواهرانه میگم از سختیاش نترس، سختیای بارداری میگذره ولی مصیبت و عذاب وجدان سقط یه عمر میمونه... خیلی دیدم که میگم... 

دلت میاد یکی که قراره بهت بگه مامان رو از بین ببری؟ 😢

قربونت برم عزیزم ایشالا که صحیح و سالم به دنیا بیاد خودتم اصلا اذیت نشی ⁦❤️⁩ دعا میکنم برای خودت و خانواده ی محرمت 🌸

شاید خیلی‌ها ندونن، ولی سقط جنین از لحظه‌ی تشکیل نطفه حرامه و دیه داره... چون قتل یک انسانه! در شرایط خیلی خیلی خاصی اجازه‌ی سقط میدن... بچه‌هاتون رو نکشید...