2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 25 پست
منم شرایط تو رو داشتم ولی ماه اول ب گریه کذروندم ‌‌‌‌‌ولیزود خودمو ‌جمع  و جور کردم و پذیرفتم،، ...

من بچه رو دوست دارم .ولی اینکه هم به نوزاد هشت ماهه برسم هم درسای کلاس اولو گفتن.خودمم دانشگاه فعلا آنلاین ممکنه چند وقت دیگه باز شه هزار دردسر دارم .خودمم تنهام همسرم کارش کیشه دو ماه یبار میاد دو هفته میمونه میره داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دست تو نبوده و یکی ک قدرتش بالاتر از من و شماست خواسته ک باشه،کی می‌دونه وی میشه در آینده،ستید ای ...

من خودم سه تا دارم این میشه چهارمی همشونم کوچیکن آخری تازه دوسالشه اولی ۷سالشه 

دیگه نمیکشم توان ندارم همینطوریشم چه برسه ۴تا بشن .حتی روم نمیشه به کسی بگم همش دارم غصه میخورم و گریه

من بچه رو دوست دارم .ولی اینکه هم به نوزاد هشت ماهه برسم هم درسای کلاس اولو گفتن.خودمم دانشگاه فعلا ...

خب باهم مشورت ‌‌‌‌‌‌‌‌کنید،،،شرایط تغییر کرده و باید فکرها هم تغییر کنه،،،مثلا شما برید محل کار شوهرت یا پرستار بگیر یا برو نزدیک خونه مادر یا مادر شوهرت و خودت هم شش ماه مرخصی بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب چرا همون موقع اقدام نکردی راحت تر بودی..الانم زوده باز خوبه.نمیدونم باید یه آشنا تو دارو خانه یا ...

برا قرص که اصلا جایی سراغ ندارم فقط فعالیت کردم که هیچی انگار ن انگار یه جوریم خودمم نمیدونم چنه دل قرص خوردن نداشتم😥

بخدا اصلا نمیتونم وقت ندارم این یکی بچه هامم گناه دارن به زور به هر دو رسیدگی میکنم 

شاید خدا این بچه رو فرستاده یه روزی ای نصیب زندگیتون کنه

از اتفاقی که هنوز نیفتاده نترس ⁦❤️⁩

خدا حواسش بهت هست، خودش این موقعیت رو برات فراهم کرده پس خودشم کمکت میکنه، نگران نباش

هر چی که بشه بهتر از کشتن یه بچه س مگه نه؟ خیلیا بعد از عوارض سقط دیگه بچه دار نشدنا

میدونم سخته ولی میگذره، میگذره و چند سال بعد از خندیدن و بازی کردن بچه هات با هم لذت میبری⁦❤️⁩

دعا میکنیم برات عزیزم

شاید خیلی‌ها ندونن، ولی سقط جنین از لحظه‌ی تشکیل نطفه حرامه و دیه داره... چون قتل یک انسانه! در شرایط خیلی خیلی خاصی اجازه‌ی سقط میدن... بچه‌هاتون رو نکشید...
سلام عزیزم منم هم سن توام درکت میکنم.. خیلی خواهرانه و دوستانه میخوام بهت بگم که سقطش نکن.. شرایط س ...

فدات شم عزیز دلم ممنون .خودمم اصلا از سقط خوشم نمیاد .بچه هارو هم خیلی دوس دارم.چون شرایطم سخت بود این فکرو کردم .آخه گناه داره اونم تو شرایط سخت قرار بدم.حالا هر چی قسمت باشه همونه

من خودم سه تا دارم این میشه چهارمی همشونم کوچیکن آخری تازه دوسالشه اولی ۷سالشه  دیگه نمیکشم تو ...

باید نیروی کمکی بگیری از مادری مادرشوهر تا پرستار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.