2777
2789
عنوان

عفونت رحم

635 بازدید | 27 پست

سلام کسی عفونت رحم داشته که خوب بشه،دکتر چه دارویی داد،من درد شکم و کمردرد داشتم دارو داد بهتر شدم ولی دردام کم نشده

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

داروهاتو تکرار کن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

میگم دوستان من سه روزه پریودیم تمام شده.. امشب زیر شکمم خیلی احساس سنگینی داشتم..  روز اخر پریودیمن رابطه داشتم با شوهرم.. البته با جلوگیری طبیعی.. نکنه حامله م.. خیلی میترسم

میگم دوستان من سه روزه پریودیم تمام شده.. امشب زیر شکمم خیلی احساس سنگینی داشتم..  روز اخر پریو ...

توی سه روز بعد از پریود هنوز تخمک گذاری نکردی چجوری باردار و بعدم سنگین شدی؟ شاید عفونت داری

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

دکتر جالبه سونوی از کبد به پایین برام نوشت هر چی می گم رحممه می گه نه ترشحات ت خوبه عفونتی نداریم تموم شده

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..