2777
2789
عنوان

عفونت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 27 پست
پس تخمکگذاریم کی دقیقا شروع میشه؟ نهایتا چهار روز از پریودیم گذشته

روز دهم... دوازدهم.... چهاردهم... شانزدهم بعد از اولین روز شروع پریودی. البته چهاردهم بیشتر.... باز هم بستگی داره به اینکه شما منظم هستید یا نه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز دهم... دوازدهم.... چهاردهم... شانزدهم. البته چهاردهم بیشتر.... باز هم بستگی داره به اینکه شما من ...

میدونی من هر ماه ۵ روز میاد عقب .. مثلا دوماه قبل یکم پریود شدم.. ای ماه ۲۵  شدم‌. دقیق نمیدونم  

عفونت و التهاب رحم منطورمه،عفونت وازن نه

التهابت طوریه اب بزنه بهتر میسوزه درسته ؟من ایطور  شدم دکتر هیچ فایده نداشت التهابم خوب نشد لباس زیر تنگ نپوشیدم چند دقت با شلوار تنگ همش باز میگشتم بهتر شدم

من منظورم عفونت و التهاب رحم هست که درد زیر شکمو ودرد کمر و حالت تهوع،و پریود سنگین بود برای من،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

منم دقیق نمیدونم.. نه.. یه ماه سوم پریود میشم. ماه بعدش یکم شدم. ماه بعدش ۲۵ شدم.. ثابت نیس. چیکار ک ...

یه ازمایش هورمونی بده ضرر نداره. ولی از روز اول پریودیت بشمار دقیق روز چهاردهمش احتمال تخمک گذاری بالاست. و اینکه اگر هر روز صبح قبل از اینکه از رخت خواب پاشی دمای بدنت رو بگیری و توی یه برگه یا داشت کنی. کم کم روز تخم گذاریت دستت میاد. چون توی اون روز دمای بدنت در بالاترین سطحه. کیت تشخیص  هم هست از داروخانه تهیه کنید

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
یه ازمایش هورمونی بده ضرر نداره. ولی از روز اول پریودیت بشمار دقیق روز چهاردهمش احتمال تخمک گذاری با ...

باین حساب ک هرماه فرق میکنه برامن روز پریودیم..‌ من روز چهاردروهم روو حساب کنم برا تخمکگذاریم؟  

من چندین ساله درگیرم. گاهی میاد و میره. واقعا از درمان و دکتر خسته شدم. الانم فقط دو سه روز قبل دوره ...

تاحالا شدهبرای شماسیپروفولکساسین واس عفونت واژن تجویز کنن؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸