2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیانت زیاد دیدم ولی وختی جدا شدم ک با چشام لخت دیدمش تو بغل اون زن و بااینکه چن روز همو ندیده بودیم خوش تیپ کرد رفت پیش اون من نمیدونستم داره کجا میره بعدأ فهمیدم

اگه فا..ل خواستی درخواست بده
من خیانت زیاد دیدم ولی وختی جدا شدم ک با چشام لخت دیدمش تو بغل اون زن و بااینکه چن روز همو ندیده بود ...

مگه کجا باهم بودن ک شما دیدی؟😳

⁦❤️⁩اونی که از همه سره خدای بالاسره⁦❤️⁩
من خیانت زیاد دیدم ولی وختی جدا شدم ک با چشام لخت دیدمش تو بغل اون زن و بااینکه چن روز همو ندیده بود ...

وای خدا🖤

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

عزیزززممم 

خیلی سخته 

من بلاتکلیفم...چون همش چت میکنه فقط..یا یه بارم فضای عمومی رفتن بیرون.

اگه چن دفعه باشه..ولی چت باشه .و یه دفعه هم بیرون تو فضای عمومی همو دیده باشن

دیگه باید چیکار کنه ک بهت بربخوره؟؟؟من شیش سال با کسی بودم فهمیدم خط پنهونی از من داره و کاملا معلومه چیکار میکرده با اون خط...پس زدم زیر ۶ سال زندگیم..کسی ک حتی یک درصد دوستت داشته باشه فکر خیانت نمیکنه چ برسه ب اینکه بخاد انجامش بده