2777
2789
عنوان

منگوله گوشتی پیش گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 15577 بازدید | 31 پست
من با نخ میترسم یه جوریه... دوسدارم با اسپری سر کننده سرشون کنم بعد با قیچی ببرمشون😀 فوقش یه کوچولو ...

نه زخم جاشون  زیاد میمونه جاش افتضا ح میشه ولی با نخ به مرور لایه پوست زیرین جایگزین میشه وخیلی خیلی کم لک میشه نکنی دختر با قیچی😬😬

خدا رو دارم همین و بس 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من با نخ میترسم یه جوریه... دوسدارم با اسپری سر کننده سرشون کنم بعد با قیچی ببرمشون😀 فوقش یه کوچولو ...

یه مدت خال صورتمو با سوزن در اوردم🥴 تا چندماه جاش سوراخ شده بود افتضاح بوددن اخرش به چه بدبختی با کرم بهتر شد نکنی خواهر مثل من نکن

خدا رو دارم همین و بس 
نه زخم جاشون  زیاد میمونه جاش افتضا ح میشه ولی با نخ به مرور لایه پوست زیرین جایگزین میشه وخیلی ...

جدی؟؟ خیلیی ریزن فقط یکیشون نسبت ب بقیه بزرگتره شاید یک میلی متر..بقیه ک اونقد ریزن کسی زیاد متوجهشون نمیشه فقط خودم اذیتم ازشون

یه مدت خال صورتمو با سوزن در اوردم🥴 تا چندماه جاش سوراخ شده بود افتضاح بوددن اخرش به چه بدبختی با ک ...

واای خال صورت... نه من اتفاقا سه تا خال هم دارم اخرهفته میخام برم لیزرشون کنم ک برن😀

جدی؟؟ خیلیی ریزن فقط یکیشون نسبت ب بقیه بزرگتره شاید یک میلی متر..بقیه ک اونقد ریزن کسی زیاد متوجهشو ...

اگه با دست کنده شد عیب نداره ولی باقیچی بیشتر میبره و جاش،داغون میشه 

خدا رو دارم همین و بس 
اگه با دست کنده شد عیب نداره ولی باقیچی بیشتر میبره و جاش،داغون میشه 

همسرم میگف کلا امشب دیوونه شدیه... چون سر شب یه سوزن نخ کردم دادم دست همسرم گفتم سوراخای جای گوشواره گوشم تابه تان بیا دوتا سوراخ دیگ برا گوشم درآر😀 همسرم گف وای درد داره گفتم چکار داری تو کاری ک میگمو انجام بده... هیچی دیگ دوتا سوراخ جدید تنظیم کردم همسرم با سوزن کارشو انجام داد

همسرم میگف کلا امشب دیوونه شدیه... چون سر شب یه سوزن نخ کردم دادم دست همسرم گفتم سوراخای جای گوشواره ...

خخ تو منی یا من توام منم هرگوشم ۳ سوراخ تا به تا داشت خودم درست ش کردم ۲ تا 

خدا رو دارم همین و بس 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز