2777
2789
عنوان

منگوله گوشتی پیش گردن

15555 بازدید | 31 پست

سر بارداریم منگوله گوشتی دراوردم رو گردنم حالا بچم دوسالشه این منگوله ها موندن... حوصله دکتررفتن و موندن تو مطب رو ندارم... آیا کسی تجربشو داشته تو خونه ورشون داره؟؟

دوسدارم خودم سرشون کنم بعد با قیچی ببرمشون

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با قیچی که نه اگه کوچیکن یه مدت سفت ازته ببندشون میفتن ولی بعضی هاشون رو رگن اگه بستیش درد زیاد داشت ...

کوچیکن... اما گردنمو زشت کردن... بعضیا میگن سیر رنده کن بنداز روشون...

عه گفتی رو رگه ترسیدم

خودم دو تا ریز داشتم با دست کندمشون البته ریز ریز بودنا 

منم خیلی ریزن.. سر بارداری اولم درومدن بعد از زایمانم رفتن..اما واس بارداری دومم موندن شاید ۷ -۸ تا باشن ریزن اما خب زشتن بدم میاد

کوچیکن... اما گردنمو زشت کردن... بعضیا میگن سیر رنده کن بنداز روشون... عه گفتی رو رگه ترسیدم

نه بابا نترس میگم بعضی هاشون من خودم با دستکندم تازه مامانمم داشت بیشترشو بانخ از ته بست افتادن یکی شون رو رگ بود نترس انجام بده فوقش اونی که دیدی خیلی ناحوره باز کن 😉

خدا رو دارم همین و بس 
من اصلا نمیدونم چیه بار اوله اسمشو شنیدم

منم نمیدونستم اسمشون چیه تا تو نت اینقد با کلمات عجیب سرچ کردم ک عکسشو دیدم نوشته بود منگوله گوشتی... اصن نه خاله نه ضایعه نه جوش... فقط کارشون زشت کردنه پوسته😀

نه بابا نترس میگم بعضی هاشون من خودم با دستکندم تازه مامانمم داشت بیشترشو بانخ از ته بست افتادن یکی ...

من با نخ میترسم یه جوریه... دوسدارم با اسپری سر کننده سرشون کنم بعد با قیچی ببرمشون😀 فوقش یه کوچولو زخم میشن بعد خوب میشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز