2777
2789

با معلمم بحثم شده بم توهین میکنه منم جوابشو دادم الان میگه بیا مدرسه در مورد این بی ادبیت پاسخگو باش بعدشم من چیز خاصی نگفتم 

من بخاطر این ناراحتم که بما حرفی بزنن ما ناراحت نباید بشیم ولی ما اگه حرف بزنیم زود ب معلم بر میخوره مگه ما آدم نیستیم!؟

الان میان میگن بزرگتره باید احترامشو نگه دارین 

، بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره ک کوچیکتر هم چیزی نگه 

هفته بعدم امتحان ترم دارم کلن تمرکزو اعصابمو ریخته بهم نگا نکردم 

اصن آرامش ندارم 😔💔درست حرف خاصی نیست ولی من زود رنجم زود ناراحت میشم

خوب کردی حقش بود 

میدونی یسوالو نفهمیدم ازش پرسیدم میگه انجیر بخور برا اون حافظت خوبه دقت کنی چی میگم

منم گفتم شما هم کتاب  جادوی اخلاق رو بخونید خیلی خوبه این آخه حرفیهههه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن رو خودت کار کنی دانشگاه از این اوضاعش بدتره بعد محیط جامعه و کار و اینا بعدم خونه شوهر و قوم شوهر که بذار و برو. پوست کلفت بشووووو و شجاع.  سعی کن با پنبه سر ببری . جماعت الان جماعت ریا و دوروییه با عزیزم جونم و پشت سر حرف زدن. این حقیقت جامعه الانه. تندی برنمی تابه. با احترام و چرب زبونی همه جا جا ته. دیدم که میگم.

💔
میدونی یسوالو نفهمیدم ازش پرسیدم میگه انجیر بخور برا اون حافظت خوبه دقت کنی چی میگم منم گفتم شما هم ...

خوب گفتی 

معلم دختر منم رو مخ منع دقیقا دو روزه اعصابمو خورد کرده سردرد دارم ، نوشته تکالیف کامل ارسال نشده در ارزیابی لحاظ میشه 

دلم میخواد بنویسم لطفا استرس ندید و هر کاری لازمه انجام بدید 

ولی ننوشتم 

من چرت و پرتابی که می‌فرسته رو پاک میکنم بچم نبینه ابتداییه 

سعی کن رو خودت کار کنی دانشگاه از این اوضاعش بدتره بعد محیط جامعه و کار و اینا بعدم خونه شوهر و قوم ...

بديش اینجاس که منه خاک بر سر زود ناراحت میشم 

نمیدونم این مرضه زود رنجی چیه از یقه من گرفته ولم نمیکنه سر ی چیز کوچیک بی اهمیت ناراحت میشم وعلا از معلمو اینا نمی‌ترسم  اصن حرفش ب جهنم😔

سعی کن رو خودت کار کنی دانشگاه از این اوضاعش بدتره بعد محیط جامعه و کار و اینا بعدم خونه شوهر و قوم ...

دقیقا اولیای بچه های دیگه اونقدر پشت سر معلم حرف میزنن ولی جلوش پاچه خواری میکنن 

معلم میپسنده