2777
2789

من دهم آذر ماه رفتم سونو گفت تقریبا شش هفته هستی.الان چند هفته هستم و برای غربالگری اول هفته چند مینویسن؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

غربالگری طبق پریود مینویسن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
غربالگری طبق پریود مینویسن 

نخ طبق سونو مینویسن

چون من پریودم فرق داره با سن سونو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری طبق آخرین پری مینویسند.تو نت بزن محاسبه بارداری میتونی ببینی چند هفته ای.غربالگری بین هفته 11تا13

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نخ طبق سونو مینویسن چون من پریودم فرق داره با سن سونو

نمیدونم واسه من طبق پریود بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
غربالگری طبق آخرین پری مینویسند.تو نت بزن محاسبه بارداری میتونی ببینی چند هفته ای.غربالگری بین هفته ...

آخه من پریودم دقیق یادم نیست 

آخه من پریودم دقیق یادم نیست 

خیلی با سونو قلب فرق نداره هفته ات با تاریخ پری. نهایت یک هفته باشه.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خیلی با سونو قلب فرق نداره هفته ات با تاریخ پری. نهایت یک هفته باشه.

مرسی گلم