2777
2789

پارک دوبل؟؟؟

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پارک دوبل؟؟؟

نهههه اصلا به اونجا نرسید حتی نزاش پنجاه مترم حرکت کنم تا ماشینو راه انداختم گف حالا پارک کن (پارک ساده) سر کوچه بود اول رفتم برا پارک بعد ممنوعیت رو گفتم گف تسلطت کمه:/

نهههه اصلا به اونجا نرسید حتی نزاش پنجاه مترم حرکت کنم تا ماشینو راه انداختم گف حالا پارک کن (پارک س ...

همیشه برو پشت سر راننده بشین

اینجوری اخرین نفری که امتحان میدی و خیلی بهتره و امیدی بهت هست ولی خب افسر معمولا دفعه اول رو رد میکنه همیشه

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
بدترین حس دنیاس میفهم چی میگی من دو بار رد شدم بار سوم قبول شدم ناامید نباش بهش فکر نکن

واقعا فکرشو نمیکردم رد شم کارامو کامل بلد بودمممم:( بابام تاحالا رانندگیمو ندیده حتی ماشینم بهم نمیده میگه هفته دیگ هم رد میشی کلا ناامیدم میکنه حس خیلی بدی دارم ولی بااین حال فک میکنم هفته دیگ قبولم:(

همیشه برو پشت سر راننده بشین اینجوری اخرین نفری که امتحان میدی و خیلی بهتره و امیدی بهت هست ولی خب ...

من نفر دوم ازبین کسایی ک تو ماشین بودن امتحان دادم فک میکردم اگ اخری امت بدم استرس میگیرم خراب میکنم:(

من نفر دوم ازبین کسایی ک تو ماشین بودن امتحان دادم فک میکردم اگ اخری امت بدم استرس میگیرم خراب میکنم ...

نه نفر اخر که بشینی خودت و افسر تنهایید بعد هم اسونتر میگیره هم یکم مهربون باهاش برخورد کنید تمومه و قبول! 

من با وجود اینکه ماشین از اول دستم بود و با ماشین خودم رفتم سر جلسه و سابقه داشتم افسر گفت پررویی ردت میکنم تا دفعه بعدی بیای!

واقعا فکرشو نمیکردم رد شم کارامو کامل بلد بودمممم:( بابام تاحالا رانندگیمو ندیده حتی ماشینم بهم نمید ...

اووه من شوهرم ازم ناامید بود باور کن قبولم شدم ماشین بهم نمیده کلا مردا به رانندگی خانوما اعتقادی ندارن اصلا توجه نکن مطمئن باش بلاخره قبول میشی بعدش حتما رانندگی کن مثل من نشی همه چی یادم رفته قبول شدنه مهمه ولی رانندگی بعد قبولی مهمتره تا یه راننده بشی موفق باشی عزیزم🤗

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
نه نفر اخر که بشینی خودت و افسر تنهایید بعد هم اسونتر میگیره هم یکم مهربون باهاش برخورد کنید تمومه و ...

سری بعد حتما نفر اخر میشینم ولی انگار از قبل برنامه ریزی کرده بود سه تا رو سوار میکرد سه تارو دم مسجد میگف وایسن بعد دونفر رو نرسیده ب مسجد ک فاصلش نصف کوچه بود پیاده میکرد اون سه تارو سوار میکرد😂💔

اووه من شوهرم ازم ناامید بود باور کن قبولم شدم ماشین بهم نمیده کلا مردا به رانندگی خانوما اعتقادی ند ...

انشالله همچنین❤️

ولی مثلا خیلی قشنگ بود بضی از بچه ها ک هم سن و سال من بود نبا باباهاشون وایساده بودن یا مثلا خانومایی شوهرشون از خودشون نگران تر وایساده بودن