2777
2789
عنوان

تغییر دکور خونه

154 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

ی کمک فکری میکنید لطفامن میخام جای مبلهام رو برای عید عوض کنم 

منتها الان طوری چیده شدن که اصلا پایه هاشون روی فرش نیست و فرش وسط افتاده

اگه بخام تغییر بدم و ی قسمت دیگه خونه بذارم کلا میاد روی فرشها

حالا سوالم اینه

اول اینکه اگه بیاد رو فرش قشنگ میشه یا روی سرامیکها باشه و فرش وسط و مبلها دورش

سوال دومم اینکه عزیزانی که مبلهاشون روی فرشزمیاد برای پایه های مبل محافظ فرش گرفتن یعنی زیر پایه ها محافظ،داره یا نه

عکس بده اینجوری نمیشه تصور کرد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

به نظر رو سرامیک خوشگلتر رو غذش بیاد جای ردش میمونه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس بده اینجوری نمیشه تصور کرد

خب عکس خونه بدم شناسایی میشم

خیلی از فک و فامیل خودم و همسرم نی نی سایتن

بعدا بابت سوالهای مهمتر یا حرفهای سکرتم ازم اتو میگیرن خو🤣

خب عکس خونه بدم شناسایی میشم خیلی از فک و فامیل خودم و همسرم نی نی سایتن بعدا بابت سوالهای مهمتر ی ...

🤣

اولا چون خونه تون سرامیک هست خوب طبیعا روسرامیک بهتر ولی اگه خسته شدی واحتیاج به تغییروتحول هستی خوب برای آرامش روحی اینکارروبکن اگه البته زیرپایه مبلی که میگم گیرتون بیادخیلی خوب وشکیل وباکیفیت خوب هست زیرپایه میزوصندلی ومبل ژله ای .....که میتونی استفاده کنی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اگر خواستی واسه ایام عید یه تغییر بده بعد دوباره برگردون سر جای قبلی..من مخالف اینم که پایه مبل رو ف ...

خودمم دوست ندارم روی فرش رد پایه بیفته

اما واقعا خسته کننده شده چیدمان خونم

خاستم ی تغییری بدم مثلا 

خونه های کوچیک دست ادم بسته ست کلا ۷۰ متره 

که اصلا جای مانور نداره برای تغییر انچنانی😔

اولا چون خونه تون سرامیک هست خوب طبیعا روسرامیک بهتر ولی اگه خسته شدی واحتیاج به تغییروتحول هستی خوب ...

اره عزیزم واقعا خسته شدم از یکنواختی

اما متاسفانه نمیشه زیاد تغییر ایجاد کرد

اگرم بخام دست نزدم به چیدمان ، مجبورم ی وسیله ای بخرم مثلا برای پذیرایی کع تغییری کنه ، اونم انقد همهرچی گرونه که برام مقدور نیست واقعا 

شرایط،مالیمون اصلا اوکی نیست

از اینطرفم باردارم ، میخاستم تا سنکین تر نشدم ی کاری کنم مثلا 

اره عزیزم واقعا خسته شدم از یکنواختی اما متاسفانه نمیشه زیاد تغییر ایجاد کرد اگرم بخام دست نزدم به ...

سعی کن وسایل های کوچک ترگلدون ها ویاظروف پذیرایی روتغییر بدی ویا با خریدن گل وگلدون یه صفایی به خونه ت بدی تن سلامت باشه به امیدخدا ..  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین