2777
2789
عنوان

برای مو

87 بازدید | 7 پست

چی خوبه بیاین دور هم تجربه هاتونو بگین که چیکار کنیم برای رسیدگی به موها از چی راضی بودین موهامو کوتاه کردم خیلی بیشتر از قبل داره میریزه دارم نگران میشم هرجا نگا میکنم موهام ریخته عصبیم کرده بنظرتون چیکار کنم نریزه و رشد کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر رفتی

نه برا فردا نوبت دارم حس میکنم ریزش موم از اعصاب باشه چون دوتا انگشت اشاره و وسط دست چپم ب شدت موقع عصبانیت درد میگیره انگار خورد شده ولی وقتی ارومم دردش کمتره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شامپوی خوب

لافارر زدم

قبلا فقط شامپو بچه میزدم ایروکس

نه برا فردا نوبت دارم حس میکنم ریزش موم از اعصاب باشه چون دوتا انگشت اشاره و وسط دست چپم ب شدت موقع ...

اونم میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻