2777
2789
عنوان

چرا بلاکم کرده؟!

726 بازدید | 16 پست

چرا یه دختر که نه باهاش حرفی میزنی. نه در ارتباطی. نه جلو چشمشی تو مجازی نه هیچی هیچی یهو دیدم بلاکم کرده؟؟

فقط  اینکه قبلا عشقش اونو ول کرده و بعد با من نامزد کرده بود(البته نامزدی ماهم بهم خورد)  واقعا کنجکاوم بدونم اخه چه دلیلی داشته  که منو بلاک کرده منی که حتی تا قبل از این ایدیشم نمیدونستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش واضح نیس 😐 یکی با عشق شما نامزد کنه میشینی چت کنی😂

چت کجا بود. اصلا باهم در ارتباط نبودیم. خوب چرا ادم باید یکی که حتی از وجود تو فضای مجازی مطلع هم نیست بره بلاک کنه؟

فکرتو درگیر موضوعاتی که جوابشم خودت میدونی نکن

زن کلا موجود پیچیده ای پر از عواطف و احساسات مختلف هست هر چقدر نامزدی تو با عشق اون بهم خورده باشه اون از تو متنفره و چشم دیدنت رو نداره حالا چه مثل روح باشی چه دم دستش

چت کجا بود. اصلا باهم در ارتباط نبودیم. خوب چرا ادم باید یکی که حتی از وجود تو فضای مجازی مطلع هم نی ...

میگم نمیشینی چت کنی حتما بلاک میکنی به هر حال نامزدت عشقش بود قبلا  دوس نداشت ببینه 

فکرتو درگیر موضوعاتی که جوابشم خودت میدونی نکن زن کلا موجود پیچیده ای پر از عواطف و احساسات مختلف ه ...

چه عجیب و مسخره! اونی باید متنفر باشه منم که سر اون یه جورایی نامزدیمون بهم خورد.عفریته😄

خودت چه جوری فهمیدی بلاکت کرده؟ سرچش کردی؟

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
خودت چه جوری فهمیدی بلاکت کرده؟ سرچش کردی؟

ایدیشو یه جا تگ شده بود زدم روش بالا نیومد. دیدم دوستم اکانتشو تونست ببینه فهمیدم خودشه. منتها من بلاک بودم

ایدیش تو یه استوری تگشده بود زدم روش بالا نیومد پیجش بعد دوستم ولی پیجشو دید فهمیدم خودشه ولی منو بل ...

حالا عجیب نباشه واست 

شاید اون پیگیر بوده خواسته فراموش کنه