2777
2789
عنوان

سوزش بدن

1335 بازدید | 20 پست

سلام من چند ماهه بدنم به صورت نقطه ای میسوزه برای چند ثانیه و بعد از بین میره، ام آر ای هم دادم ولی هیچی نبود کسی میدونه مشکلم از چیه؟ اگه میدونین ی کمکی بکنین بهم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزن هیچی نبود از استرس بود

سلام یه سوال من حدود ۴ ماه استرس و اضطراب دارم هر روز . جدیدا دو هفتس بدنم کمی احساس سوزش دارم جوری نیست اذیت کنه خیلی. ولی وقتی خوشحالم یا استرس ندارم یا فکرم مشغول یه چیزی میشه احساس سوزش میره. بخاطر همینه؟؟؟ 

سلام یه سوال من حدود ۴ ماه استرس و اضطراب دارم هر روز . جدیدا دو هفتس بدنم کمی احساس سوزش دارم جوری ...

منم همینطوری بودم یه مدت سعی کردم بهش فکر نکنم، اولش ادامه داشت ولی بعدش از بین رفت احساس سوزش

منم همینطوری بودم یه مدت سعی کردم بهش فکر نکنم، اولش ادامه داشت ولی بعدش از بین رفت احساس سوزش

عه پس چیز نگران کننده ای نیست. الان دارم قرض ضد اضطراب مصرف میکنم سوزش خیلی کم شده . ممنون از شما

خدا کنه از استرس باشه . منم دو هفتست کل بدنم سوزش داره . صورتم و پشت دستام و بالای زانوهام و روی ساق پا تا انگشتام . وقتی زیر نور خورشید و یا سرما میرم سوزشش بعد دو ساعت چند برابر میشه . 

ام ار ای با تزریق دادم سالم بودم . ولی چهار ساله اظطراب و استرس دارم تمام بدنم نبض داره 

خدا کنه از استرس باشه . منم دو هفتست کل بدنم سوزش داره . صورتم و پشت دستام و بالای زانوهام و روی ساق ...

خب خداروشکر وقتی تو ام آر ای چیزی نبوده ینی مشکل جدی نیس، یه مقدار استرس کمتر به خودتون راه بدین تمام علائمتون میره ایشالا