2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده ...💔

260 بازدید | 30 پست

دلم برای مدرسه مون دوستام تنگ شده  

یاد اون روز یک شنبه ای افتادم که وقتی فهمیدیم قراره تا آخر هفته بعد به خاطر کرونا تعطیل بشیم کلی جیغ زدیم و مدرسه رو گذاشتیم رو سرمون افتادم کی فکرش رو میکرد بعد اون روز دیگه همو نبینیم 💔 

آخی الان هم که پشت کنکوری شدم 

دلم برای امتحانات و معلمامون تنگ شده 

دو سال  از بهترین سالهای عمرمون مجازی بود 💔 

یکی از دانش آموزا بیاد جا عوضی امتحان مدرسه می‌خوام 😂 

معلم زیستمون 

معلم رباضیمون که بهمون میگفت میمون ها از شما بیشتر میفهمن  

کی باورش میشه ؟؟ 

کسی هست مثل من دلش تنگ شده باشه 

تازه من از اون درسخون های ساکت بودم چه برسه به بقیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کلی درسخون بودم کلی رفیق خفن داشتم کل مدرسه منو میشناختن ولی کرونا و جابه جایی مدرسه همه چیو عوض ...

لعنت به کرونا 

من که ساکت مدرسه بودم چقدر دلم تنگ شده ،، شما دیگه خیلی بیشتر ...💔

منم دلم تنگ موقع خونه بابام  دختر خونه بودم و به اجی وداداشام کار میدادم   که من بزرگترم باید انجام بدین   اتفاقا تمیز کنین  آهنگ میزاشتم و کیف میکردم  گاهی هم براشون  خوراکیاشونو میخوردم بهم حال میداد همیشه پفکا مال بچه کوچیکابود برا من نمیخریدن  

منم دلم تنگ موقع خونه بابام  دختر خونه بودم و به اجی وداداشام کار میدادم     که من بز ...

😂 چقدر دختر خوبی برای مادرت بودی همه کارهاشو مدیریت میکردی .. 

آره خیلی سخته قبلا یه عضو فعالی از یه خونواده باشی حالا دوری ازشون .. درکت میکنم .. ایشالله زود به زود میبینوشن و ازشون کار می‌کشی 😂🌸

بچه که بودیم با داداشم تو کوچه از درخت بالا می‌رفتیم و سنجد می‌خوردیم  زیر درخت جوی آب بود از شاخه ها آویزون می‌شدیم تاب می‌خوردیم  واز تو جوب آب قورباغه می‌گرفتیم داخل قوطی ک میریختیم   یادش بخیر   

بچه که بودیم با داداشم تو کوچه از درخت بالا می‌رفتیم و سنجد می‌خوردیم  زیر درخت جوی آب بو ...

چه دوران خوبی داشتی 😍 یادش بخیر 

منم داداشم موقع فوتبال وقتی تیمش میبرد چون  کوچیک بودم بلندم میکرد و با من خواهرم که تیم مقابلش رو بود میزد 😂  یا موهامو خرگوشی می‌بست رو دوچرخه سوار میکرد با خودش همه جا میبرد یادش بخیر 

اشتباه ميكني . اينجاست كه جا داره بهت بگم خوشي زده شدي . 5 ساعت مثل زنداني ها بري تو محيط مدرسه و بشيني رو نيمكت هاي چوبي و سفت . كه چي ؟ كه مثلا زنگ آخر 10 دقيقه ي آخر ذوق داشته باشي كه الآن ميرم خونه . ول كن بابا . خوش به حال شماها . كاش زمان ما هم مجازي بود .