2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده ...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه ميكني . اينجاست كه جا داره بهت بگم خوشي زده شدي . 5 ساعت مثل زنداني ها بري تو محيط مدرسه و بش ...

من از ابتدایی به درس خوندن عادت کردم زیاد با فضای خونوادم نبودم همش درس خیلی سخت میشه خودم هم درس رو یاد بگیرم و هم دوباره حفظش کنم و بفهممش ... خیلی سخت برای ما ... کوتاهی معلم ها توی درس دادن مجازی ... 

ولی نظر شما هم خیلی قابل احترامه 

😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا خدا رحم کرد به برادرت

من بدون دم پایی میدویدم تو کوچه مامانم دنبالم همش میگفتم عجب مامانیه برو بچت و بردار داره غش می‌کنه از گریه  ولی انگار مامانم باید منو میزد تا چشم اون درست بشه ولکن نبود که  

من بدون دم پایی میدویدم تو کوچه مامانم دنبالم همش میگفتم عجب مامانیه برو بچت و بردار داره غش می‌کنه ...

😂😂 حالا سالم از دستش فرار کردی مامان من بود تا الان اعدام بودم 

یه بار برادرم خواست ماژیک رو از تو ‌پذیرایی پرت کنه تو اتاقش ،، منم اوه کلی باهاش فاصله داشتم ،، نشونه گیریش بد بود ،، ۱۸۰ درجه تغییر جهت داد زد رو دماغم مامان منم با دمپایی دنبالش افتاد گفت باید فردا پول عمل دماغش رو بدی 😂😂😂😂

😂😂 حالا سالم از دستش فرار کردی مامان من بود تا الان اعدام بودم  یه بار برادرم خواست ماژیک رو ...

ای جان، مامان من سفت میزد   انگار گناه کبیره کردیم. چیزی نبود که فقط بچه شش هفت ماه رو کوفتم زمین  در حدی که داشت غش میکرد      وقتی پرتش کردم هوا موقع گرفتن حالشو نداشتم بگیرمش  چقد خنگ بودم     

من از ابتدایی به درس خوندن عادت کردم زیاد با فضای خونوادم نبودم همش درس خیلی سخت میشه خودم هم درس رو ...

درسته . كيفيت تدريس اينجوري خيلي اومده پايين . اين مدل تدريس هم خيلي بدي ها داره . خب براي اينكه مسئولين ما اصلا بلد نيستن مديريت بحران يعني چي . كتاب ها تو كل كشور كه يك موضوع رو داره درس ميده . ميتونن براي هر جلسه تدريس برنامه ريزي كنن و يه سايت راه بندازن . بگن مثلا درس شيمي . جلسه ي يازدهم . كل كشور برن همون برنامه رو ببينن . اينها هم بلد نيستن آخه . سر از هيچي در نميارن . 

ای جان، مامان من سفت میزد     انگار گناه کبیره کردیم. چیزی نبود که فقط بچه ش ...

💔😐😂😂 چیزی نبود 😐💔 حالا بزرگ شدی خاطره شده عیبی نداره😂😂😂 ولی خیلی باحال و شاد بودی همیشه شاد بمونی😃