2777
2789

مرسی واقعا 

امتحان دینی دارم

سرماخورده بودم زیاد مسلط نیستم

خدا خودش کمک کنه من سعیمو کردم

🥲🙃🧡

خسته...     کاربری دست سه نفره...

باشه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دینی چندم؟

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

منم فردا امتحان دینی دارم دعای متقابل اسی😂🙏🏻

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻

موفق باشی انشالله

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

چیزی نیست . از همین زمان باقی تا فردا هم استفاده کن 

نگران نباش تموم میشه . آفرین دختر خوب و پر تلاش

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...