2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بهشون متوسل شدم جوابم گرفتم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
دل خوش نکن کار خاصی نمیکنه عزیزم 😉 من وقتمو تلف کردم رفت 

عزیزم اگه شما حاجت نگرفتی صلاح نبوده یا هر دلیل دیگه ای داشته منم حاجتمو نگرفتم ولی شاید یکی دلش خوش باشه بذار انجام بدع شاید شد

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
بله من اعتقاد و باور قلبی به این شهید دارم  محاله ایشون رو واسطه کنم و به حاجتم نرسم  هی ...

من اسمم زهراست میشه ازشون بخوای برا حاجت من واسطه بشن بهش برسم خواهش میکنم

عزیزم اگه شما حاجت نگرفتی صلاح نبوده یا هر دلیل دیگه ای داشته منم حاجتمو نگرفتم ولی شاید یکی دلش خوش ...

خب من نظر خودمو گفتم چیزی که واسه من پیش اومد نمیخواستم منصرفش کنم. ایشالا حاجت روا بشه 

اینقدر باور داشتم که حتی شب تو خوابم داشتم صداش میکردم و مطمئن بودم 😊

حتما خواستتون به صلاح نبوده و گرنه من حتی یه بارم نشده ازشون بخوام و جواب نگیرم 

ایشون واسطه باید بشن نه اینکه بگی من خواستمو از شهید میخوام 

ایشون فقط واسطه ان بخاطر وجود پاکشون 

اینکه خواستت رو درست بگی هم مهمه