فاطمهmmm مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 170 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست سلام تو رو خدا کمکم کنید یک ماهه پریود نشدم چیکار کنم ..دو بار بی بی چک زدم مثبت شد اگه کسی تجربه داره بگه لطفا ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚 1400/10/05 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 خیلی برام سخته ولی چاره ی دیگه ی ندارم بچه هام که خیلی شیطونن و باهم دعوا میکنن شوهرمم کمک نمی ... خدا هواتو داره . خداروشکر کن که دوتا دستهگل داری یکی هم توراه . فقط سقط نکن گناه داره خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 170 خدا هواتو داره . خداروشکر کن که دوتا دستهگل داری یکی هم توراه . فقط سقط نکن گناه داره خیلی چیزا خوردم میترسم طوری شده باشه اخه خوندم ناقص میشه ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 خیلی چیزا خوردم میترسم طوری شده باشه اخه خوندم ناقص میشه اگه قراره نگهش داری دیگه نخور . خدا بخاد میمونه ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 170 اگه قراره نگهش داری دیگه نخور . خدا بخاد میمونه ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت فکرشو میکنم بدنم میلرزه ...کاشکی نشه ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 فکرشو میکنم بدنم میلرزه ...کاشکی نشه خیلیا در انتظار لحظات شیرین بارداری ان یکیش خودم . فردا میخام برم آزمایش بارداری امروز کلی گریه کردم میترسم منفی بشه پس فقط شکرگزار خدا باش خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 170 خیلیا در انتظار لحظات شیرین بارداری ان یکیش خودم . فردا میخام برم آزمایش بارداری امروز کلی گریه کردم ... هر چی خدا بخواد ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 هر چی خدا بخواد خدا واسه هیچ کس بد نمیخاد . پس بهش اعتماد کن تو دلیتو نگه دار خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن