2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 21 پست

سلام تو رو خدا کمکم کنید یک ماهه پریود نشدم چیکار کنم ..دو بار بی بی چک زدم مثبت شد  اگه کسی تجربه داره بگه لطفا

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت کاش من جات بودم 😪😪

ان شاءالله میشی . ولی من دو تا بچه پشت سر هم دارم میخوام سقط بشه

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 
مبارکه چرا این قدر دیر بی بی زدی؟

چون پریودهام نامنظم بود و جلوگیری میکردم نمیدونم چرا اینجوری شد

خب سریعا برو آز بتا بده بعدش ببر دکتر برات سونو بنویسه بچه هات چند سالشونه؟

۵ساله ۳ساله نمیخوام کسی بفهمه ..اگه شوهرم فهمید نمیزاره سقط کنم ولی من شرایطشو ندارم 

چیزی در این رابطه نمیدونی که سقط بشه

توروخدا سقطش نکن .  من پارسال سقط داشتم رشدش متوقف شد دکتر گفت باید سقط کنی ۶هفته بودم کورتاژ شدم . هنوز که هنوز دارم غصه میخورم بخاطر سقطم😔با اینکه دکتر گفت ولی بازم میگم نکنه سالم بوده

خواهش میکنم‌ازت سقط نکن گناه داره 

خدایا دامن‌همه منتظرا رو سبز کن
توروخدا سقطش نکن .  من پارسال سقط داشتم رشدش متوقف شد دکتر گفت باید سقط کنی ۶هفته بودم کورتاژ ش ...

خیلی برام سخته ولی چاره ی دیگه ی ندارم بچه هام که خیلی شیطونن و باهم دعوا میکنن شوهرمم کمک نمیکنه . سر کار میرم ، پاهام و کمرم هم خیلی درد میکنه واقعا شرایطشو ندارم