فاطمهmmm مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 166 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست سلام تو رو خدا کمکم کنید یک ماهه پریود نشدم چیکار کنم ..دو بار بی بی چک زدم مثبت شد اگه کسی تجربه داره بگه لطفا به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚❤️ 1400/10/05 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 خیلی برام سخته ولی چاره ی دیگه ی ندارم بچه هام که خیلی شیطونن و باهم دعوا میکنن شوهرمم کمک نمی ... خدا هواتو داره . خداروشکر کن که دوتا دستهگل داری یکی هم توراه . فقط سقط نکن گناه داره خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 166 خدا هواتو داره . خداروشکر کن که دوتا دستهگل داری یکی هم توراه . فقط سقط نکن گناه داره خیلی چیزا خوردم میترسم طوری شده باشه اخه خوندم ناقص میشه به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚❤️
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 خیلی چیزا خوردم میترسم طوری شده باشه اخه خوندم ناقص میشه اگه قراره نگهش داری دیگه نخور . خدا بخاد میمونه ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 166 اگه قراره نگهش داری دیگه نخور . خدا بخاد میمونه ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت فکرشو میکنم بدنم میلرزه ...کاشکی نشه به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚❤️
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 فکرشو میکنم بدنم میلرزه ...کاشکی نشه خیلیا در انتظار لحظات شیرین بارداری ان یکیش خودم . فردا میخام برم آزمایش بارداری امروز کلی گریه کردم میترسم منفی بشه پس فقط شکرگزار خدا باش خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
فاطمهmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 166 خیلیا در انتظار لحظات شیرین بارداری ان یکیش خودم . فردا میخام برم آزمایش بارداری امروز کلی گریه کردم ... هر چی خدا بخواد به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚❤️
۱۳۹۴۱۳۷۲ عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 هر چی خدا بخواد خدا واسه هیچ کس بد نمیخاد . پس بهش اعتماد کن تو دلیتو نگه دار خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن