کلوین کلین و گودگرل استفاده میکنم سعی کن اصلشونو بگیری
عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر میکنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلوین کلن ، ایفوریا؟؟ من ایفوریا دارم اره اصلشه کم حجمه البته اونی که من گرفتم ولی اصل ...
خوبه پس ولی اگه تموم کردی فکر کنم دیگه ایران نمیارن
عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر میکنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
اره من مغازه میشناسم ، از اشناهامون هست کلا اصل میارن حالا نمیدونم دیگه الان دارن بازم ایفوری ...
دیجی کالا رو نگاه کردم داره ولی از یه مغازه پرسیدم گفت کلا دیگه ایران نمیارن نمیدونم چه خبره🤨