2777
2789
عنوان

ادکلن چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 33 پست
دیجی کالا رو نگاه کردم داره ولی از یه مغازه پرسیدم گفت کلا دیگه ایران نمیارن نمیدونم چه خبره🤨

اخه برا خریدن ادکلنم به دیجی نمیشه اعتماد کرد اسرا 

نمیگم از سایت های شناخته شده ایرانی بگی بیارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه برا خریدن ادکلنم به دیجی نمیشه اعتماد کرد اسرا  نمیگم از سایت های شناخته شده ایرانی بگی بی ...

هعی آره🥲

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
این بود عزیزم اونی که گفتی درستع؟

نه 👇🏻

اینیکه عکسشو اوردی بوی جالبی نداره با اینکه معروفه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اره من مغازه میشناسم ، از اشناهامون هست کلا اصل میارن  حالا نمیدونم دیگه الان دارن بازم ایفوری ...

فتورتی اصل ازشون بگیربوکن فوق العاده اس بوش ،بااینکه قدیمیه ،بوی اشرافی ملایم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
کازاموراتی بوکت ایده ال بوش حتی بعد از لباسشویی هم میمونه رو لباس یه هاله ای قشنگ از بوش هست امواج ...

کازموراتی و تاحالا اصلا ندیده بودم عجب چیز باحالیه ولی😂

فتورتی اصل ازشون بگیربوکن فوق العاده اس بوش ،بااینکه قدیمیه ،بوی اشرافی ملایم 

زدم تو گوگل یدونه نشکی بود یدونه سفید بی رنگ تو کدومش و میگی؟

یکی هم بوش سرده یا گرم؟

کازاموراتی بوکت ایده ال بوش حتی بعد از لباسشویی هم میمونه رو لباس یه هاله ای قشنگ از بوش هست امواج ...

سعی میکنم عکسشونم پیدا کنم که بعدا یکی اومد تاپیک و دید به دردش بخوره چون شکل ادکلن بیشتر تو ذهن اوم میمونه 

من کرید و چند جا دیدم زده بود ماندگاری بالا

اگه استفاده کردی میشه بگی رایحه اش چطوره؟ 

زدم تو گوگل یدونه نشکی بود یدونه سفید بی رنگ تو کدومش و میگی؟ یکی هم بوش سرده یا گرم؟

سفیدبی رنگ رومیگم ،بوش خاصه انگارگرم روب سرده ،من مجبورشدم 4باربخرم چون خانمهای خانواده ام عاشقش میشدن ازم بزورمیگرفتن خخخخخخ 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
سفیدبی رنگ رومیگم ،بوش خاصه انگارگرم روب سرده ،من مجبورشدم 4باربخرم چون خانمهای خانواده ام عاشقش میش ...

😅😅😅پس خاص بوده بوش

ماندگاریش چطور؟ چند روز میمونه اصلش؟

اینه فک کنم ؟