2777
2789
جراحی کار سنگینیه، ژل یا چربی تزریق کن، لیفت با نخ هم میگن خوبه

منظورم همین لیفت با نخ بود 

نمیدونم خوبه یا نه؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روش های تهاجمی مثل هایفو و نخ برگشت پذیرن ولی وقتی اون کمبود کلاژن ها جبران بشه دیگه شل شدگی هم وجود نخواهد داشت دلیل به وجود اومدن این موضوع توی صورت به خاطر کمبود کلاژن هست

کلاژن ستون هایی هست داخل پوست که تمام ماهیچه های پوست رو کنار هم نگه میداره که این وقتی ضعیف میشه یا کمتر تولید میشه شلی به وجود میاد

میتونی به شماره یا آیدی زیر پیام بدی مشکلتو بهشون بگی تا راهنمایین کنن
09126756626 خانم قالیباف
@Javani_too
هم پیج اینستاش اینه
هم آیدی روبیکاش

برای لیفت صورت من دکتر شهریار حدادی پیشنهاد می کنم مامان من بعد از کرونا 9 کیلو کم شد اصلا آب شد ی جورایی صورتش خیلی لاغرو چروک شده بود پیش دکتر شهریار حدادی لیفت کرد صورتشو چرب تزریق کرد و ابروهاشو جراحی کرد... الان به زنم به تخته 20 سال جوون تر شده انگار

لیفت صورت اگه پیش یه دکتر خوب انجام نشه خیلی رو چهره تاثیر منفی میذاره ادم یا نباید انجام بده یا پیش یه دکتر خیلی خوب انجام بده من خواهرم پیش دکتر سهراب مرادی لیفت صورت کرد خیلی خوب شده

[QUOTE=222243518]ببین این که بخوای ژل و چربی تزریق کنی صورتت بزرگ میکنه لیفت خیلی قشنگ میشه اگر می خوای من یه دکتر خو ...[/QUO

اره من دختر خالمو دیدم رفته بود پیش این دکتر خودمم تصمیم گرفتم که برم الان 4 ماه شده رفتم خدایی خوب بود کارش خیلی راضیم البته پیج اینستاگرامشم نمونه کار اینا زیاد هست 

مامان من اندولیفت صورت انجام داده پیش خانم دکتر حمیده آقایی.

خیلیل خیلی صورت مامانم خوب شده و ده سال جووون تر به نظر میرسه
این اینستاگرام ش هست خواستی میتونی نمونه کارهاشونو ببینی
https://www.instagram.com/draghaei/

اره عزیزم من انجام دادم خیلی راضی ام 

من پیش دکتر نداف کرمانی لیفت صورت انجام دادم خیلی خوب شده صورتمو انگار 10 سال جوونتر شدم 

خیلی کارشون خوبه 

نمونه کارهاشونو تو سایت گذاشتن میتونی بری خودت ببینی عزیزم