دوستان یک هفته از موعدم گذشته پریود نمیشم ۳ تا هم پروژسترون زدم علائمش هست ولی نمیاد اسیر شدم من چیکار کنم که بیاد؟؟ اتقدر عصبی شدم که میخوام خودمو کتک بزنم پریود یا امروز میای یا خودم میام میارمتتتتت😤 اههههههه
من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡ کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤ آذربایجان قیزیام😌🤍 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖 آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤 نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست... غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/
من که قرص ال دی خورده بودم ورق تموم شد الان یه هفته شد و پریودی نیومد همه علایم هم دارم و خیلی عصبی...
دمنوش زعفرون خوردم فلفل تند ولی نمیاااد 😣 نمیتونم برم دکتر
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من کیست دارم براهمین قرص خوردم و هنوز منتظر پریودیم
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡ کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤ آذربایجان قیزیام😌🤍 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖 آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤 نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست... غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/