سلام پرده گوشم در اثر ضربه پاره شده ۳ ماهه گذشته و تغییری نکرده دکترا میگن حفره خیلی بزرگیه ،۲۳سالمه چیکار کنم رو شنواییم اثر گذاشته باز بمونم ؟ یا عمل کنم دکتر خوب میشناسید بهم بگید و اینکه درد داره ؟ از عمل و بعدش میترسم اخع به خانوادم نگفتم کسی همراهم نیست خیلی میترسم ببینم بعد عمل چجوریه ؟؟
دکترخرسندی .حتماپیگیرشو.عملش که چندساعت بیشترنیست صبح تا ظهر مرخصی البته خصوصی دولتی رو نمیدونم خیلیم هم راحته ولی بعدش پانسمان داری بقیه متوجه میشن اونم سر دوسه روز درمیارن
عزیزم کدوم شهری من فقط یه دکتر بابل میشناسم عمل میکنه مادرشوهرم ۲۰سال درگیر بود هیچ دکتری عمل نمیکرد میگف صورتت خراب میشه عصباش از کار میوفتن عمل گوشه دیگه بعدش درد داری مسکن میزنن خونه اومدیم باید استراحت کنی چن روز
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عزیزم کدوم شهری من فقط یه دکتر بابل میشناسم عمل میکنه مادرشوهرم ۲۰سال درگیر بود هیچ دکتری عمل نمیکرد ...
فقط تهران میخوام عمل کنم اگه از اول زندگیم اینجوری بودم ناراحت نمیشدم چون سالم سالم بودم با سیلی اینجوری شدم هر دکتری عکسش میبینه میترسه میگه حفره گوشت خیلی بازه