2777
2789
عنوان

پرده گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 44 پست
فقط تهران می‌خوام عمل کنم اگه از اول زندگیم اینجوری بودم ناراحت نمی‌شدم چون سالم سالم بودم با سیلی ا ...

میتونی دیه بگیری حتمن عمل کن چون عفونت وارد بشه راه ورودش به مغزه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه پس حتما یه کاریش میکنم 

ممنون.دکترخوب برو.دکترمتصدی هم خوبه.دکترخرسندی شماره ساختمان پزشکان دی رو بگیر نگهبانی جواب میده راهنمایت میکنه.ولی خوب نوبت دهی سخته.تا قبل منشی اسمتو رو برگه بنویس میفرستن دیربری دیگه رفتنت با خداست.پیگیرشو بدترمیشیا.عملش خیلی راحته .نهایت میگه استراحت کن کارسنگین نکن و گرنه درد اصلا نداری 

ممنون.دکترخوب برو.دکترمتصدی هم خوبه.دکترخرسندی شماره ساختمان پزشکان دی رو بگیر نگهبانی جواب میده راه ...

دستت درد نکنه تو این شرایط یکم آرامش گرفتم با پیامت ، خدا هرچی میخوای بهت بده ، خدا ریشه هرچی مرد نامرده از رو زمین برداره

نمیتونم دیه بگیرم خودش یه آدم مهمیه و آشنا داره 

شکایت کنی پزشک قانونی تایید میکنه کار خاصی تواین مرحله نمیتونه کنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نمیتونم دیه بگیرم خودش یه آدم مهمیه و آشنا داره 

بیخیال منم یه کسی به گوشم ضربه زد اصلا فکرشکایت اینا نیستم ادم خیلی مذهبیه هست گذاشتمش واسه پل صراط تا به گوه خوردن بیفته.۱۰میلیون پول عملم شد هرچند نصفشو بیمه داد ولی اگر۱۰۰تومنم میشد باز حرفی نیست این ادم نیاز سر پل صراط خفت شه با فتنه گرای دورش

بیخیال منم یه کسی به گوشم ضربه زد اصلا فکرشکایت اینا نیستم ادم خیلی مذهبیه هست گذاشتمش واسه پل صراط ...

دقیقا اینم ادعاش میشه  زیاد ضربه زد به من من خاک تو سر اصلا نمیرفتم دکتر  سپردمش به خداااا  خودش حقم بگیره ازش 

اگه طرف خودش مسئول همه اینا باشه چی 😊😭

ممنون.دکترخوب برو.دکترمتصدی هم خوبه.دکترخرسندی شماره ساختمان پزشکان دی رو بگیر نگهبانی جواب میده راه ...

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحم میشم فردا می‌خوام حرکت کنم که برم سمت دکتر خرسندی چه ساعتی مطبش باز می‌کنه اطلاع داری گلم

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحم میشم فردا می‌خوام حرکت کنم که برم سمت دکتر خرسندی چه ساعتی مطبش باز می‌ک ...

سلام عزیزم دکترکه تا۳ میاد ولی شما زودتربرو چون اون سری که خیلی شلوغ بود فقط ۳۰تا اسم نوشتن همونارو فرستاد و بقیه مریضای قبلی

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحم میشم فردا می‌خوام حرکت کنم که برم سمت دکتر خرسندی چه ساعتی مطبش باز می‌ک ...

سلام عزیزم بلخشید شما پرده گوشتون رو عمل کردید؟؟ 

چه پروسه ی قبل عمل طی کردی و اینکه بعد عمل درد داشتی؟ و چند روز بعدش خوب شدی؟ شنواییت برگشت؟ 

ممنون میشم برام بگید. 

چون منم پرده گوشم نیاز به جراحی داره