سلام پرده گوشم در اثر ضربه پاره شده ۳ ماهه گذشته و تغییری نکرده دکترا میگن حفره خیلی بزرگیه ،۲۳سالمه چیکار کنم رو شنواییم اثر گذاشته باز بمونم ؟ یا عمل کنم دکتر خوب میشناسید بهم بگید و اینکه درد داره ؟ از عمل و بعدش میترسم اخع به خانوادم نگفتم کسی همراهم نیست خیلی میترسم ببینم بعد عمل چجوریه ؟؟
فقط تهران میخوام عمل کنم اگه از اول زندگیم اینجوری بودم ناراحت نمیشدم چون سالم سالم بودم با سیلی ا ...
میتونی دیه بگیری حتمن عمل کن چون عفونت وارد بشه راه ورودش به مغزه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بیخیال منم یه کسی به گوشم ضربه زد اصلا فکرشکایت اینا نیستم ادم خیلی مذهبیه هست گذاشتمش واسه پل صراط تا به گوه خوردن بیفته.۱۰میلیون پول عملم شد هرچند نصفشو بیمه داد ولی اگر۱۰۰تومنم میشد باز حرفی نیست این ادم نیاز سر پل صراط خفت شه با فتنه گرای دورش