2777
2789

💚رو عکسا بزنید واضح بشه💚

هنوز نیمه کارس البته🤭

سفارشی# طراحی_سیاه_قلم#

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

اووووو چ خوشگله منم نقاشی کن میتونی

بچرخ و بچرخون🤕مارو دنیا تا گیج بره اخر ما سرامون 😔امروز ک هرجوری گذشت🤏🥺 رفت چی فردارو خواب دیدی بـرامون💔یه وقتا یجوری بشه حالت که از خودتو دنیا بشی بیزار🧷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی کسایی که برای ولنتاین میخواستن نقاشی کادو بدن هم از الان میتونید ثبت سفارش کنید

چون نوبتا پرمیشه❤️😘

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
مرسی عزیزم 😍 بله چرا که ن💕

خدایی میشه بفرستم عکسمو بکشی

بچرخ و بچرخون🤕مارو دنیا تا گیج بره اخر ما سرامون 😔امروز ک هرجوری گذشت🤏🥺 رفت چی فردارو خواب دیدی بـرامون💔یه وقتا یجوری بشه حالت که از خودتو دنیا بشی بیزار🧷
خیلی عالیه افرین واقعا هزینش چقدره اگر بخایم؟

مرسی عزیزم ❤️😘😍

هزینش ب سایز موردنظرتون بستگی داره

اگ سایز آ چهار باشه هزینش250

سایز آسه(اندازش دوبرابر آچهاره) هزینش350

سایزهای بزرگتر هم میشه البته❤️

نمونه کارا خیلی بیشتره منتها توی سایت فقط یه تعداد خاصی رو میزارم چون اجازه ی انتشار ندادن 

اگ خواستید نمونه کار بیشتر واتس اگ میفرستم براتون 

برای اینکه خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت بشه هم کل هزینه ابتدا گرفته نمیشه

نصفش ابتدا و بقیش 

وقتی تکمیل شد  و عکس رو فرستادم و موردتاییدتون بود مابقی واریز میشه و من با پست پیشتاز میفرستم خدمتتون

اقاههه چه خوشتیپه😁😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
خدایی میشه بفرستم عکسمو بکشی

بله عزیزم ولی رایگان نیست 🌷🌷😘

نقاشی یه کار هنری و کار دست هست و زمان خیلی زیادی میبره و  ارزش بالایی داره

البته قیمتی ک گفتم تو پست بالاتر  همکارا حداقل دوبرابر این هزینه رو میگیرن (با کیفیت مشابه)