2777
2789
عنوان

کیا پسر باردارن لطفا بیان

2725 بازدید | 16 پست

خانمای باردار لطفا جواب سوالمو حتما بدین میگن اگر پسر باردار باشین سعیدی چشمتون خیلی سفید و روشن میشه و رگ خونیش میره درسته؟؟؟

اللهم ارزقنی شفاعت الحسین یوم الورود.....

وایسا ببینم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

برامن رگای خونیش هستن 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهتونه؟؟ منم حس میکنم چشمم روشن شده ولی رگ خونی هم زیاد داره

پنج ماه 

چ ربطی دار ب اینا

مادرشوهرم این کرم رو انداخته تو جون من منم دائما جلو اینه ام چشامو چک میکنم میخواستم از باردار بپرسم ببینم واقعیت داره یا نه 

ن بابا ب این چیزا نیس اون ی چیز گفت شماچراباور میکنی

چی بگم اخه میگه من خیلی دقت کردم اکثر خانمای باردار که پسر دار میشن دوران بارداری چشمشون خیلی سفید میشه 

اصلا با علائم خودتو درگیر نکن 

ذهنت هم واسه هیچ جنسیتی آماده نکن 

بذار به وقتش سونو بگه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
چی بگم اخه میگه من خیلی دقت کردم اکثر خانمای باردار که پسر دار میشن دوران بارداری چشمشون خیلی سفید م ...

نه برای من سفیدی چشمم به ابی میزنه امارگای خونی رودیت میگی جفت چشام پررگ شده

نه برای من سفیدی چشمم به ابی میزنه امارگای خونی رودیت میگی جفت چشام پررگ شده

چشمای منم به خاطر حساسیت از قبل بارداریمم قرمز بود همش میرم جلو اینه ببینم قرمزی رفته یا نه خخخخ 

اصلا با علائم خودتو درگیر نکن  ذهنت هم واسه هیچ جنسیتی آماده نکن  بذار به وقتش سونو بگه& ...

اخه خودم قلبا دوست دارم پسر بشه

اخه خودم قلبا دوست دارم پسر بشه

می‌فهمم عزیزم 

ولی اتفاقا در اینجور مواقع اگر اون جنسیتی که دوست داشتی و هی علائم بهش ربط دادی نشه 

بیشتر توی ذوقت میخوره 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.