2777
2789

درمورد شرایط مالی اصلا خودت نپرس بزار حرفی هست بزرگترا بپرسن،بزار اول اون شروع کنه ب حرف زدن و توبیشتر شنونده باش،درمورد اعتقاداتت بپرس درمورد اخلاقیات درمورد سفر اهل دود بودن و چیزایی ک برات مهمه سعی کن لبخند ملیح داشته باشی وهمون اول خیلی مشتاق نشون نده خودتو 

اینا تجربیات منه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد شرایط مالی اصلا خودت نپرس بزار حرفی هست بزرگترا بپرسن،بزار اول اون شروع کنه ب حرف زدن و توبیش ...

ممنون عزیزم 😘 حوصله داشتی خوشحال میشم بیشتر راهنماییم کنی

باشه یکم استرس دارم 

اصلا استرس نداشته باش پسرا از دختری ک خیلی استرسیه خوششون نمیاد بااعتماد ب نفس باش و توکل کن بخدا قبل از اومدنش سوالایی ک میخای بپرسیو تمرین کن و نفس عمیق بکش 

ممنون عزیزم 😘 حوصله داشتی خوشحال میشم بیشتر راهنماییم کنی

سوالایی ک من از خاستگارام میپرسم ایناست (البته بستگی داره ک شما چیا براتون مهم باشه من اینا برام مهمه)

درمورد اعتقاداتش میپرسم اینکه اهل نماز و اینا باشه یا نه 

درمورد خصوصیات اخلاقیش اینکه دیگران اونو ب چ ویژگی میشناسن پنج تا ازاخلاقای خوبو بدشو میگم ک بگه درون گرا برون گرا بودنش اهل سفر بودن و اهل دود بودن درمورد دوستاش و اینکه چقدر براشون زمان میزاره درمورد شرایط کاریش و ساعت کاریش میپرسم درمورد اینکه بنظرش چ خرجایی واجبه 

درمورد خط قرمزاش اینکه وقتی عصبی میشه چ ری اکشنی نشون میده و چی ارومش میکنه و اینکه ب کدوم یکی از افراد خانوادش وابستگی بیشتری داره اوقات فراغتشو چیکار میکنه تا پنج سال اینده چ‌هدفی برای زندگیش داره