2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست، بیشتر تمرین کنی جمله میگه، رنگ ها رو باهاش کار کنید، عدد تا 10، من دخترم جمله سه تا چهار کلمه ای میگفت،الان خیلی جلو هست از هم سناش

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
هست، بیشتر تمرین کنی جمله میگه، رنگ ها رو باهاش کار کنید، عدد تا 10، من دخترم جمله سه تا چهار کلمه ا ...

چقدر خوب آفرین منم دوست دارم همینجور باشه..ولی ماشاالله دخترم خیلی خوب یادمیگیره..بنظرتون من میتونم دخترمو ببرم جایی که بتونه کم کم وارد ورزشی اینا بشه چون خیلی علاقه داره و ازالان کار میکنه؟؟ جایی هست ببرمش

چقدر خوب آفرین منم دوست دارم همینجور باشه..ولی ماشاالله دخترم خیلی خوب یادمیگیره..بنظرتون من میتونم ...

بنظرم بجای ورزش کلاس مادر و کودک برید، عموما زیر چهارسال ورزش رو پیشنهاد نمیدن، من دخترم دقیقا سه سالشه و جایی نپذیرفتنش برای ورزش، الان بالای 10 تا شعر حفظ هست، اعداد رو میشماره، رنگ ها رو بلده، اشکال هندسی رو میدونه، اسم اکثر ماشین هارو بلده، باید از 18 ماهگی کار کنید باهاش، کتاب بخونید و بازی های هوشی و حرکتی انجام بدید، نه اینکه خسته و زده بشه، تو اینترنت همه نوع راهنمایی هست، کتاب آنلاین بخونید در موردش

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
بنظرم بجای ورزش کلاس مادر و کودک برید، عموما زیر چهارسال ورزش رو پیشنهاد نمیدن، من دخترم دقیقا سه سا ...

مرسی از راهنماییتون.. عزیزم در مورد رشد قدشو اینا کمکی بهم بکنین چی بهش'بدم 

مرسی از راهنماییتون.. عزیزم در مورد رشد قدشو اینا کمکی بهم بکنین چی بهش'بدم 

جدول قدو وزن بر اساس سن رو اینترنتی بگیر و بچه تو باهاش مقایسه کن، قد و وزن ارتباط مستقیم با ژنتیک داره، اگر تو قد بیشتر از 4 سانت و تو وزن بیشتر از دو کیلو اختلاف با جدول داشت ببرش بهداشت یا دکتر که خیالت رو راحت کنن