2777
2789
عنوان

بنظرتون...؟

93 بازدید | 17 پست

این یه نوع رفتار و مهارت اجتماعیه ک خیلیا درگیرشن دوست دارم نظرات شمارو بدونم 

اگر خونه نباشید آیا حاظرید کلید خونتونو بدید به یه فرد مثل خواهر برادر یا فامیلی ک بره تو خونه و چند روز ساکن شه ؟

خواهشا با دلیل بگید نطرتونو ممنون 

🤨

خیر . 

دلیل :رعایت حریم شخصی . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره ولی بیشتر نظرم نه هستش بخاطر وسایلم و اینکه ممکنه بساط عشق و حال پهن کنن تو خونمون

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

نه ب هیچکس مگه خونه دوم خونه ایی ک توش ساکنم نه چون ای ملت زورشون میاد نون خشک جلو سگ بندازن بعد برم کلید خونه بدم مغز خر خوردم

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚

تا حالا واسم پیش نیومده اما خیلی خوشم نمیاد وقتی خودم نیستم بیان تو خونم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بله، به خواهر و برادر و فامیل نزدیکم و دوستان، کلید خونه ام رو میدم

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
بله، به خواهر و برادر و فامیل نزدیکم و دوستان، کلید خونه ام رو میدم

دلیلتون چیه ؟چون اکثرا جواب منفی دادن و دلیلشونم حفظ حریم خصوصیه یجورایی دلیل شما چیه ک مثبت گفتید

🤨
اره  اعتماد دلیلشه ب اون شخص و بی اعتمادی به عوامل بیرونی مث دزد خدایی نکزده نشتی گازی آبی بر ...

وای چقدر امضات تحت تأثیرم ذاشت ازتهه دل ارزومندم پله های ترقی رو طی کنی

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚