2777
2789
عنوان

کنکوریا

170 بازدید | 18 پست

سلام بچهها 🤍

من دانشجوی مامایی ام و کنار دانشگاه برای چندتا دانش آموز مشاوره و برنامه ریزی درسی انجام میدم

برنامه رو با توجه به شرایط و هدف خودت میچینیم هر روز پیگیر مطالعه ات هستم و هفته ای یه تماس هم برای بررسی روندت داریم🌱

هزینه ی مشاوره ماهانه ۸۵۰ تومنه

اگه سوالی داشتی یا خواستی بیشتر در موردش بدونی پیام بده در خدمتم 🫶🏻

من میخواستم پشت کنکور بمونم ولی امروز فهمیدم که اصلاااا نمیتونم یعنی روحیشو ندارم .

بعد رتبه امسالم خیلی خراب بود شدم ۸۶ هزار و خورده ای منطقه دو . بنظرتون با سوابق ارزش داره انتخاب رشته کنم؟؟؟ چه رشته هایی رو شانس دارم؟؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من میخواستم پشت امسال ولی امروز فهمیدم که اصلاااا نمیتونم یعنی روحیشو ندارم . بعد رتبه امسالم خیلی خ ...

انتخاب رشته کن ببین چی میشه یا برو آزاد دوست من رتبش شده دویست و خورده ای هزار اعتماد به نفسشو ببینی میگی دانشگاه تهران میاره😂😂😂

انتخاب رشته کن ببین چی میشه یا برو آزاد دوست من رتبش شده دویست و خورده ای هزار اعتماد به نفسشو ببینی ...

ومنی ک 39هزار شدم از خودم خجالت می کشم

دوستش دارم و این رازی باشد بین ما

[QUOTE=425483967]منم ۳۹هزار 😂😂😂😂😂[/QUOTE,😂 چیل انتخاب رشته کردی

حقوق زدم علوم سیاسی فقه و مبانی حسابداری روانشناسی با بعضیاش هم مدیریت میدونم قبول نمیشم دارم میرم آزاد ثبت نام کنم😂😂😂

من میخواستم پشت کنکور بمونم ولی امروز فهمیدم که اصلاااا نمیتونم یعنی روحیشو ندارم .بعد رتبه امسالم خ ...

بستگی به علایق خودتون داره که رشته هایی که بر حسب سوابق هستن مناسبتون هست یا خیر

و منم تراز سوابق تحصیلی تونو نمیدونم که بدونم شانس چه رشته هاییو دارید

بستگی به علایق خودتون داره که رشته هایی که بر حسب سوابق هستن مناسبتون هست یا خیرو منم تراز سوابق تحص ...

هرچی باشه میرم. تراز سوابقم ۶۸۵۱ شده

چه رشته هایی رو شانس دارم؟؟ آزاد نمیخوام برم