2777
2789
عنوان

توقف بارداری

249 بازدید | 32 پست

بچه ها سلام دوستان من هفته پیش شنبه سونو دادم گفتن ۶هفته ای و ضربان ۱۰۳

دکترم گفت ضربان پایین سونو مجدد امروز رفتم اول سونو شکمی کرد گفت قلبشو نمیبینم واژینال کرد گفت متاسفم و رشد ۶هفته و ۴ روز هست

دکترم گفت باید باز بری سونو تا بتونی سقط کنی باید دوتا سونو بیاری.

بنظرتون رشد میکنه؟؟راسی درد و خونریزی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برات عزیزم، منم بارداری اولم همید اتفاق افتاد برام، دوبار سونو رفتم 2 هفته هم صبر کردم اما بچ ...

دقیقا من فقط بخاطر اینکه هفته پیش قلبش زد وشنیدم و امروز نبود خیلی گریه کردم خیلی

کسی میدونه چی بخورم ک سقط شه؟

من رفتم پیش متخصص و سونو هارو نشون دادم و نامه برا بستری بیمارستان داد و تو بیمارستان با قرص زیر زبونی تو 2 ساعت سقط شد، انشالله بارداری بعدیت یه بچه ی ناز و سالم داشته باشی❤️

برا من همین اتفاق افتاد تو ۶هفته میزد تو ۸ هفته افتادم به دل درد و لکه بینی گفتن تو همون ۶هفته رشدش متوقف شده و قلبش دیگه نمیزد

برات متاسفم تجربه خیلی بدیه

انشاالله بارداری بعدی سالم باشه

بابد شیاف بزاری خود دکتر بهت میده، اگه بیمه تکمیلی داری برو بیمارستان اونجا تحت نظری بهتره

تکمیلی دارم ولی دکتر میگه یک هفته وایسا بهد باز برو سونو بده چون تایید دوتا دکتر میخوان برای سقط

ولی اصلا دوست ندارم وایسم 

دقیقا من فقط بخاطر اینکه هفته پیش قلبش زد وشنیدم و امروز نبود خیلی گریه کردم خیلی

من 2،3 ماه از لحاظ روحی داغون بودم کارم شده بود گریه و بی طاقت بودم، 3 ماه بعد سقطم اقدام کردم برا بچه

عزیزم منظور پزشکت این بوده که دوتا سونو بدی که تایید کنن که جنین رشد نکرده،بهت مجوز سقط بدن که دکتر ...

بله دقیقا من دوست ندارم یک هفته دیگ صبر کنم اصلا دوست ندارم با اینکه ناخوایته بود ولی واقعا حالم بد

تکمیلی دارم ولی دکتر میگه یک هفته وایسا بهد باز برو سونو بده چون تایید دوتا دکتر میخوان برای سقط ول ...

احتمالش ضعیفه دوباره رشد کنه، میتونی دوباره سونو بدی اختلاف زمان زیادی نمیخواد باهمون انجام میشه، برو ببمارستان اتاق زایمان اونجا کمکت میکنن، من خودم چهار بار سقط کردم 😔

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
چه عجله ایی داری دوسه هفته صبر کن پشت سر هم نرو سونو بزار دوهفته بگذره 

آخه قلبش میزد هفته پیش گفتم ضعیفه ۱۰۳ موشت سونو مجدد امروز رفتم باید ۷هفته بود ک ۶هفته و ۴روز نشون داد.

هم سونو شکم کرد و واژینال ولی گفت قلب ضربان نداره