2777
2789
عنوان

جواب سونوی رحم و تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست
اره ی دوره 

منم فعلا طب سنتی رفتم اگر جواب نداد بعداز عید میرم زیر نظر دکتر ال دی مصرف کنم چون پلی کیستیک هست با امپول پری میاد

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زورم میاد از اون ور میخای اقدام کنی از اون ور ال دی  خیلی مسخرس خدا رحم کنه بمون

قبلا هم استفاده کردی از ال دی برای کیستات؟؟پلی کیستیک داری شماهم؟؟

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

خانوما الان واس من این سونونرماله؟۱ساله اقدام میکنم باردارنمیشم.آزمایش دادم گف تتبلی تخمدان داری و کم کاری تیروئید.واس تیروئید قرص میخورم آزمایش ک دادم نرمال شده بود.ی مدتم دکترقرص دادخوردم اماباردارنشدم.دیگه ول کردم.الان باز رفتم دکترچون نامنظم پریودمیشم بعضی وقتا۴ماه نمیشم بعضی وقتا تو۱ماه۲باریا۳بار پریودمیشم.قدیم ۵روز پریودبودم الان۱۲روز پریودم و خونریزی دارم.خسته شدم دیگه😭😭😭😭

اره عزیز تنبلی درمان داره چیز مشکلی نیست و یا دارو نذاشته باشه بیشتر خانمها دارن

خیلی ممنون.بخدا خیلی استرس میگیرتم.من قدیم pcoبودم بعد طب سنتی روشروع کردم‌.بعداون ۱ماه بییییینهایت خونریزی داشتم بعد کم کم خوب شد.دوباره این اواخر ایتطورشد.ترسیدم