2777
2789
عنوان

سرگیچه

180 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من دو روز پیش بیدار شدم  سرگیچه شدیدی داشتم جوری ک فقط داد میزدمو گریه  میکردم شربت عسل خوردم اما چند دقیقه بعد معذرت میخوام بالا اوردم  عصرش رفتم دکتر کمی بهتر از صبح بودم ی سوزن زد دوتا قرص داد اما امروزم خوب نشدم چیکار کنم راهی هست برید توروقران

من تو دوماه هشتا دندون عصب کشی کردم و عقلم و جراحی کردم و لثه ام هنوز بخیه است میشه بخاطر اون باشه  ؟

کسی بوده سر گیچه چند روز داشته باشه و خوبش شده باشه میترسم بمیرم 😭خودمو باختم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

اختلال گوش میانی نداری؟

من و عمه ام این مشکلو داریم هر چند وقت یه بار یه جوری میشیم اصلا تلو تلو میخوریم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید عفونت کرده یا گوشت عفونتی شده

اگر اینطور باشه خوب میشم؟ چیکار باید بکنم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
اختلال گوش میانی نداری؟ من و عمه ام این مشکلو داریم هر چند وقت یه بار یه جوری میشیم اصلا تلو تلو می ...

شمام اینطوری هستین؟؟ اخیرا عمسر منم این مشکلو پیدا کزده خیلی اذیته شما چکارایی انحام میدین چه پرهیزایی دارین چیا خوبه چیا بده

اختلال گوش میانی نداری؟ من و عمه ام این مشکلو داریم هر چند وقت یه بار یه جوری میشیم اصلا تلو تلو می ...

تا الان  مشکبی نداشتم از حمعه سز گیچه دارم خیلی میترسم 

شما عزیزم  چن روز سر گیچه داشتید

عزیزم شب قبل خواب تقریبا ده تا سیاهدونه بجو بزار یکم زیر زبونت باشه در حد ده دیقه یه ربع بعد با اب ق ...

چشم حتما  فردا میگیرم مرسی

شمام اینطوری هستین؟؟ اخیرا عمسر منم این مشکلو پیدا کزده خیلی اذیته شما چکارایی انحام میدین چه پرهیزا ...

عزیزم همسرت  با سرگیچه  شروع  شد چقددبفد خوبش شد؟

اگر اینطور باشه خوب میشم؟ چیکار باید بکنم

اره باید خشک کن بخوری که دکتر خودش میده.. ولی اول اون سیاهدونه امتحان کن

مامان من تقریبا دوماه اینطوری بود دکترم میرفت جواب نگرفت. سیاهدونه خورد کامل خوب شد ایشالله واسه شما هم جواب بده

شمام اینطوری هستین؟؟ اخیرا عمسر منم این مشکلو پیدا کزده خیلی اذیته شما چکارایی انحام میدین چه پرهیزا ...

اصلا نمی‌دونم.دوره ایه میاد و می‌ره.

حد الامکان آسانسور سوار نمیشم. تاب و وسایل شهربازی هم گذاشتم کنار کلا.

میدونی این به خاطر تکون‌ خوردن مایع گوشه.باید از کارایی که ناگهانی مایع گوشم تکون میده پرهیز کنه.

من وضعم خیلی بد نیست ولی عمم حاده یه قرصی مصرف میکرد واسه مشکلش که الان تحریمه دیگه پیدا نمیشه.اسمش یادم نیست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین عزیزم دستگاه فشار سنج داری تو خونه؟

دکتر فشارم گرفت رو ۱۳ونیم  بود اخه  خیلی چیزای شیرین ووگرم خوردم  فک کردم  سردی کردم