2777
2789
عنوان

سرگیچه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
تا الان  مشکبی نداشتم از حمعه سز گیچه دارم خیلی میترسم  شما عزیزم  چن روز سر گیچه دا ...

دوره ایه.ممکنه یه هفته باشه ممکنه چند ساعت.

یه متخصص گوش برو. هرچند مال منو دکتر عمومی هم تشخیص داد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا نمی‌دونم.دوره ایه میاد و می‌ره. حد الامکان آسانسور سوار نمیشم. تاب و وسایل شهربازی هم گذاشتم ک ...

چن سالتون  بود که  متوجه  شدید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ایه.ممکنه یه هفته باشه ممکنه چند ساعت. یه متخصص گوش برو.

من تا  ی هفته دوام نمیارم ‌دق میکنم خدا کمکم کن لطفا

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
مشکلتون چیه؟منم یک هفته گوش مل کردم سرگیجه دارم 

گفتم که

اختلال گوش میانی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم همسرت  با سرگیچه  شروع  شد چقددبفد خوبش شد؟

بله ی روز صبح از خواب بیدار شد خیلی شدید ب حدی ک با امبولانس بردیمش اورژانس من فک میکردم خدای نکرده سکته کرده اما بعد از سی تی اسکن و نوار مغز و نوار گوش  و.. مسخص شد اختلال گوش داخلیه 

اره باید خشک کن بخوری که دکتر خودش میده.. ولی اول اون سیاهدونه امتحان کن مامان من تقریبا دوماه اینط ...

ممنون عزیزم 

چن سالتون  بود که  متوجه  شدید

ده دوازده ساله بودم سرگیجه شدید پیدا کردم رفتم دکتر تشخیص داد

بله ی روز صبح از خواب بیدار شد خیلی شدید ب حدی ک با امبولانس بردیمش اورژانس من فک میکردم خدای نکرده ...

خوب کی سر گیچه اش خوب شد بعدد چند روز؟ الان خوبن؟ 

ده دوازده ساله بودم سرگیجه شدید پیدا کردم رفتم دکتر تشخیص داد

عزیزم  چند روز بار اول سر گیچه داشتید؟

خوب کی سر گیچه اش خوب شد بعدد چند روز؟ الان خوبن؟ 

نه خوب نشده الان دوماهه یه روز خوبه دو روز سرکیحه خفیف داره قرصم دکتر داده میخوره ولی انکار عوارض داره دکتر میکه خارجی اونم پیدا نمیشه ایرانیسم باعث میشه فشارش بره بالا

عزیزم  چند روز بار اول سر گیچه داشتید؟

واقعا فکر می‌کنی باید یادم باشه این چیزا رو؟ حداقل مال هفت سال پیشه

حافظه ام اینقدرا هم خوب نیست.

نه خوب نشده الان دوماهه یه روز خوبه دو روز سرکیحه خفیف داره قرصم دکتر داده میخوره ولی انکار عوارض دا ...

یعنی منم اینطوری شدم😭

تازه دندونامو درس کرده بود ک اقدام ب بارداری کنم انگار دنیا روی سرم خراب شده

واقعا فکر می‌کنی باید یادم باشه این چیزا رو؟ حداقل مال هفت سال پیشه حافظه ام اینقدرا هم خوب نیست.

ببخشید

ممنون

خدا نکنه شایدم عوارض امپول بی حسیه برطرف میشه انشالله

ممنون عزیزم انشاالله مشکل همسرتون رفع میشه