2777
2789
عنوان

درد دلم...

59 بازدید | 5 پست

حالم خیلی بده
یه دلشوره بیشعوری داره اذیتم میکنه خیلی
امسال بد ترین سال عمرم تا الانه 
انگار هر اتفاق بدی که میتونست سر من و خانوادم بیاد منتظر امسال بود 
چقدر آدم هایی که دلمو شکستند پست سرم حرف زدند
چه آدم هایی که باعث شدن دیگه نتونم پامو تو خونه پدر بزرگم بزارم صمیمیت و آرامش یه خانواده رو از هم شکستند
مامانم!
اون اون خیلی درد کشید ...
میدونی چیشده تازه فهمیدیم یه تومور داره تو شونه اش
مامان ۳۹ ساله من چه وقتش بود بیفته رو تخت بیمارستان  

خدا من خیلی حالم بده 
خدا تو که دیدی آرامش خانواده منو..‌.
چرا گذاشتی آدم های های عقده ای این بلا رو سر زندگی  من بیارن
حالا من با چه دل و جرأتی مامانم رو ببرم پرتو و شیمی درمانی 
داغونم حالم بده
من نمیبخشمتون شمایی که باعث شدی این بلا سر زندگیم بیاد زندگی مادرم رو داغون کردی
 مدیون من برادرم و خواهر ۶ ساله امی اگه مادرم اتفاقی براش بیفته
تو تنها باعث و بانی اشک های الان منی...
تویی که همه جا خانواده من برات ارزش گذاشتن مهربونی کردن هار شدی قدر ندونستی
بجای تشکر و قدردانی  هم زندگیشو نابود کردی هم باعث شدی آنقدر فکر و خیال بکنه یک سال تمام با غم و غصه زندگی کنه و آخرش این بلای کوفتی که نمیخام حتی به زبون بیارمش بیوفته به جون مادر من
میفهمی من حتی بغضم میگیره بخام نبودنش رو تصور کنم...
فقط بگو چطور تونستی چطور؟

لذت بردن را یادمان ندادند!از گرما می نالیم . از سرما فرار میکنیم.در جمع از شلوغی کلافه می‌شویم.و در خلوت از تنهایی بغض میکنیم... تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصیر غروب جمعه است و بس.!همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روز های زندگیمان را تشکیل می‌دهند...مدرسه ،دانشگاه  ،کار... حتی در سفر همواره به مقصد می اندیشیم .!بدون لذت از مسیر...!غافل از اینکه زندگی همین لحظه هاییست که می‌خواهیم بگذرند...🤍🌺صدبار اگر توبه شکستی بازآ🌱
خیلی طولانیه 😐خلاصه بگو 

درد دلم بود دوست داشتی بخون کوتاه نمیشه که هیچ بلند هم میشه🥲

لذت بردن را یادمان ندادند!از گرما می نالیم . از سرما فرار میکنیم.در جمع از شلوغی کلافه می‌شویم.و در خلوت از تنهایی بغض میکنیم... تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصیر غروب جمعه است و بس.!همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روز های زندگیمان را تشکیل می‌دهند...مدرسه ،دانشگاه  ،کار... حتی در سفر همواره به مقصد می اندیشیم .!بدون لذت از مسیر...!غافل از اینکه زندگی همین لحظه هاییست که می‌خواهیم بگذرند...🤍🌺صدبار اگر توبه شکستی بازآ🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منظورت اینه که کسی باعث شده نتونید دیگه برید خونه‌ی پدربزرگتون و مادرتون یک سال غصه بخوره و تومور بگیره

اولا اون طرف رو بسپارید بخدا دیگه فراموشش کنید 

دوما ازلحاظ پزشکی غصه افسردگی و ام اس میاره و قلب درد وسکته

مادرتون ازچندنسل قبلش ژنتیک  ژن سرطان رو روی کروموزوم هاش داشتند والان خودشو نشون داده

فقط بهشون روحیه بدید وببریدشون  دنبال درمان

چندنفری اطرافم سرطان دارند اما باروحیه ی

بالا سالهاست که دارند زندگی می‌کنند

مگه هر کس تومور بدخیم داشت دور ازجون شما ازبین میره

حدیث کسا تاچهل روز یادتون نره

هرروز ۷۰ تاحمد به اب یا غذاش فوت کنید و بدید بخورند

شفای عاجل انشاالله

منظورت اینه که کسی باعث شده نتونید دیگه برید خونه‌ی پدربزرگتون و مادرتون یک سال غصه بخوره و تومور بگ ...

ممنون از نظرتون 

ولی قضیه اونجوری که فکر می‌کنید نیست خیلی پیچیده و اصلا بیخیال عزیز سرت رو درد نیارم🤍

ممنون از نظرتون  ولی قضیه اونجوری که فکر می‌کنید نیست خیلی پیچیده و اصلا بیخیال عزیز سرت رو در ...

دقیق  و واضح میگفتی بهتر متوجه میشدم اما نگفتی

خلاصه برو باروحیه به داد مادرت برس

نذر امام جواد ع کن

۱۴هزار تا یاجودالائمه ادرکنی بگو رد خور نداره شفا میگیرند من خودم سه بار ازامام جوامع حاجت گرفتم