2777
2789

ساعت چندمیخوابید شب و صبح ساعت چندبیدارمیشید کلی خونم بهم ریختست چندروزه میخوام برق بزنه شامم هنوز نذاشتم شمابراشام و ناهار ساعت چند غذاتونومیذارین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه عدد کدبانوم تا پاسی  از شب بیدارم و تا لنگ ظهرم خواب اینه راز موفقیتم 😅

دوستای گلم اگه میشه به پسرم رای بدین

https://instagram.com/stories/zarna_gold.t225/2736051328788470186?utm_medium=share_sheet

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

والا من یک پسر دارم که بیچارم کرده از دیوار راست بالا میره باباشم تنبل و شلخته  خونه کلا ۱ ساعت مرتب میمونه

ساعت ۱ میخوابم ۸ بیدارم ناهار ۹ میزارم   شام نمیخوریم فقط برا پسرم چیزی میزارم اونم ساعت ۶

خداروشکر

ناهارمو شب میزارم مثل خورشت و آبگوشت تا فردا ظهر میپزه 

شامم بخاطر بچم زود میپزم هر وقت ک خواب باشه درست میکنم موقع شام گرمش میکنم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
برا شام یه چیز حاضری درست کن و برو سمت کارای خونه  یه تاپیک دارم برو بخون با موضوع ( اگه دوس د ...

اره اره مرسی گلی شام والا میگم بابرنجو و مرغ ی چیز خوشمزه و سریع درست کنم اما مایحتاج تاحدودی ته کشیدن وباید لیست بگیرم حتما الان ب تاپیکتون سرمیزنم

👙💦

😬😳

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ن بابا منو شوهرم 

بچه بیاد میخوای چیکار کنی 

پاشو ی آهنگ بزار بیفت ب جون خونه

ناهارمو شب میزارم مثل خورشت و آبگوشت تا فردا ظهر میپزه  شامم بخاطر بچم زود میپزم هر وقت ک خواب ...

چطوری شب برای طهرمیذارین معلومه خونت برق میزنه و دست پختتم عالیه من چکار کنم همیشه ولوام توخونه و حال ندارم نه غذای خوب میپزم ن خونم نظم داره