2821
2789
عنوان

سایز پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیرم یعنی ؟ اصلا نمیدونم چکار کنم😥

ی سایز ۱ از مولفیکس بگیر یکی از مای بی بی. هر کدوم براش خوب بود همونو ببند. البته زیاد تفاوتی باهم ندارن.مولفیکس گرون تره.۲ بسته سایز دو بگیر.۲ بسته ۳. البته بازم بستگی به رشد بچه داره.دختر من الان ۲ ماه و نیمشه از یک ماه و نیمگی دارم ۴ میبندم

خوب انبار نکن تو شوش مفت میدن این عمده فروشها تک هم به قیمت مفت میدن مثلا همین ۳ رو هم اونجا ۱۰۰ مید ...

گرونتر نمیشه یعنی سال بعد ؟

اگه همین طور باشه که خیالم راحت شد 

ی سایز ۱ از مولفیکس بگیر یکی از مای بی بی. هر کدوم براش خوب بود همونو ببند. البته زیاد تفاوتی باهم ن ...

ممنونم ازت عزیزم

سایز یک اصلا نداره این فروشگاه 

از سایز ۳ به بالا داره

مولفیکس فقط سایز ۳ و ۴ مونده

سایز ۳ رو تعداد ۳۸ تایی ۱۰۰ میده

سایز ۴ تعداد ۱۲ تایی ۴۰ میده

ممنونم ازت عزیزم سایز یک اصلا نداره این فروشگاه  از سایز ۳ به بالا داره مولفیکس فقط سایز ۳ و ...

اسنپ مارکت نصب کن رو گوشیت اونجا کلی حراج پوشک میزنن میارن دم در برات ازشون ۱ و صفر بخر 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ممنونم ازت عزیزم سایز یک اصلا نداره این فروشگاه  از سایز ۳ به بالا داره مولفیکس فقط سایز ۳ و ...

قیمتاش خوبه. ۳ رو ۴ تا بسته بگیر چون تعدادش کمه. از ۴ یکی دو تا کارتون بگیر خیلی به کارت میاد. احتمالا تا ۵-۶ ماهگی ۴ میبندی