2821
2789
عنوان

سایز پوشک

1968 بازدید | 43 پست

لطفا کمک کنید که چ مارک و سایزهایی پوشک بگیرم 

دوستانی که تجربه دارید راهنمایی کنید لطفا

خیلیا میگن ممکنه نوزاد به ی برند خاص حساسیت نشون بده

الان من رفته بودم خرید ی فروشگاه لوازم بهداشتی حراج زده بخاطر تغییر شغل 

قصد خرید دارم اما نمیدونم چه سایز ها و چ برندی بگیرم

مولفیکس ، مای بیبی ، ببم ، کوکومی این مارکها رو داره 

اما بعضی سایزهاشون باقی موندن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مولفیکس خوبه من ازش راضیم اصلا پای کودک نمیسوزه 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

مولفیکس بهترینه

فعلا یه بسته بخر سایز صفر و یک

پوشک رو نمیشه انبار کرد،چون ممکنه به بچه نسازه، 

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
مولفیکس

مرسی عزیزم جواب دادی 

مبشه لطفا سایز هم بگی بهم

من بچم فروردین متولد میشه به امید خدا

و چون خودم دارم سیسمونی بخاطر شرایط،مالی پدر مادرم که دستشون تنگه خودم تهیه میکنم

واسه همین هرجا ی چیزی که مناسب نوزاد باشه و قیمت مناسب میگیرم

الان برای پوشک هیچ تجربه ای ندارم 😔

مولفیکس بهترینه فعلا یه بسته بخر سایز صفر و یک پوشک رو نمیشه انبار کرد،چون ممکنه به بچه نسازه،&nbs ...

سایز یک و دو تموم کرده 

اما سه و چهار داره مولفیکس 

یعنی نگیرم این سایزها رو بنظر شما ؟

سایز ۳ تعداد ۳۸ تایی قیمتش ۱۰۰ میده

مرسی عزیزم جواب دادی  مبشه لطفا سایز هم بگی بهم من بچم فروردین متولد میشه به امید خدا و چون ...

سایز دو و سه بگیر اگه زیاد دارن.

یک کم بدردت میخوره

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

فروردین بدنیا میاد به امید خدا

به سلامتی. من دخترم که به دنیا اومد پوشک سایز یک حدود دویست دونه  تا مصرف کردم. (چهار پنج بسته)

بستگی به وزن بچه هم داره. سایز دو ولی کمتر ...

2824
2823
2791
2779
2792