🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سریع برو آزمایش بعدشم پیش دکتر تا بهت شیاف بده برا لکه بینیت و ایتراحت کامل داشته باش
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
مبارکه بارداری سریع برو آزمایش بعدشم پیش دکتر تا بهت شیاف بده برا لکه بینیت و ایتراحت کامل داشته با ...
شیاف و آمپول پروژسترون استفاده کردم خودم امروز میرم دکتر
ولی متاسفانه شاغلم استراحت تعطیله
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من ۱۰روز بعد hcgمنفی بود. هنوزم ک هنوزه بی بی نزدم. گذاشتم ۱۰روز بگذره از موعدم. میخام صبرمو امتحان کنم. اخه بعضی وقتا پریودم ۳۳روزهیا۳۵روزس .نمیدونم وقتی hcgهم میزنی همینه یا نه
اولی مثبت لکه بینی گاها طبیعی هست آزمایش بده و نشون دکتر بده و بگو
ببین عکس واضحشو گذاشتم پایینی هم مثبته ولی چون لکه بینیم۴،۳روزه طول کشیده یکم نگرانم سقط شه
شیاف و آمپول پروژسترون استفاده کردم خودم امروز میرم دکتر ولی متاسفانه شاغلم استراحت تعطیله
چه بهتر بازم استفاده کن
لکه بینی گاهی اوقات عادیه اما گاهی اوقات زمینه ساز خطره
به نظرم چن روز مرخصی. بگیری شاید به نفعت باشه بازم حتما همین امروز برو پیش دکترت
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزم منم بخاطرآمپول بی بی کاذب داشتم اصلا بهش فکر نکن فقط برو ازمایش.امیدوارم با خبر خوب برگردی
آخه بعد۱۸روز ممکنه بمونه اثرش و رفته رفته پررنگ شه؟
آخه بعد۱۸روز ممکنه بمونه اثرش و رفته رفته پررنگ شه؟
من بعد پونزده روز از تزریق آمپول مثبت شد کامل
من ۱۰روز بعد hcgمنفی بود. هنوزم ک هنوزه بی بی نزدم. گذاشتم ۱۰روز بگذره از موعدم. میخام صبرمو امتحان ...
من روز۱۳ زدم خیلی کمرنگ بود هالش اصلا دیده نمیشد اونم بعد نیم ساعت دیده میشد ولی این زیر۳ دیقه شد
چه بهتر بازم استفاده کن لکه بینی گاهی اوقات عادیه اما گاهی اوقات زمینه ساز خطره به نظرم چن روز مرخ ...
ممنونم چشم