2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک من📸

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 26 پست
دکتر ب من گفت اثرش میمونه تو بدن.من حتی بعداز سقطمتا۳ماه بعدش بی بی مثبت داشتم!!

عجب!

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخود؟قبل تشکیل قلب پروژسترون نمیدن. بعد امپولش رو فک کنم نباید میزدی. 

نه زنگ زدم دکترم گفت بزن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
والا من دکترم امپول نمیداد . یدفعه سقط داشتم

من دیروز زنگ زدم گفت یه آمپول بزن فردا بیا مطب

ان شاالله که بارداری. فقط زود سونو ازمایش ندی چون پنج هفتت کامل نشده

امروز میرم مطبش سونو داره خودش

فقط  میترسم از سونوی واژینال استفاده کنه

دفعه پیش این اتفاق افتاد و سقط شد

بچه ها بی بی چک‌دونه ای چنده گرونه 

۵تومن گرفتم

۵تومن گرفتم

جدی چه ارزون منم دو بار زدم زودی اول خطش میفته ولی دوم خط نمی افته الان بیشتر گذشته خواستم یه بار دیگه بی بی بزنم 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
امروز میرم مطبش سونو داره خودش فقط  میترسم از سونوی واژینال استفاده کنه دفعه پیش این اتفاق اف ...

سونو واژینال نکن.خودشون میگن اشکال نداره ولی برای بعضی از بدنا خوب نیست منم سونو واژینال شده بودم