2777
2789
عنوان

سلام خانوما

82 بازدید | 13 پست

هرکی بیداره بیاد خیلی استرس دارم خیلی تورو خدا یه راه حل بهم بگین بعدهز زایمان ریزس مو گرفتم شقیقم فرق سرم خالی شده چیکار کنم دربیاد ۱۸ ماهه زایمان کردم یه دکتر رفتم محلولاش باعث ریزش میشه پنج ماه رفتم و بی نتیجه بخدا خسته شدم کلافه شدم کیا بعداز زایمان کچل میشن که من شدم این هم از شانط گه منه بیایک دلداریم بدین تورو قرآن 

عزیزم آزمایش تیروئید و آهن دادی؟ اگر نه حتما برو آزمایش 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما زایمان نداشتین 

من دوتا بچه دارم عزیزم

بعد از اولی موهام ریزش داشت، که فهمیدم آهن خونم پایینه، زیر نطر پزشک درمان شد. ریزش موهام هم قطع شد خداروشکر 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من دوتا بچه دارم عزیزم بعد از اولی موهام ریزش داشت، که فهمیدم آهن خونم پایینه، زیر نطر پزشک درمان ش ...

خب چندماه بعد درمان شد موهات کامل دراومد تورو خدا توضیح میدیرشیر خودت رو میدادی

خب چندماه بعد درمان شد موهات کامل دراومد تورو خدا توضیح میدیرشیر خودت رو میدادی

عزیزم بچه ام الان دانشجو شده دقیق یادم نیست چقدر طول کشید. اما خیلی طولانی نشد. دکتر پوست نرفتم، رفتم متخصص داخلی اون آزمایشمو چک کرد گفت فقر آهن داری، دارو داد.

بله حدود دو سال شیر دادم بهش.

بعداز دوسال موهات دراومد یا زودتر 

گفتم دقیق یادم نیست خیلی گذشته، اما موهام زود پر شد.

گفتم دقیق یادم نیست خیلی گذشته، اما موهام زود پر شد.

خوشبحالت مک ازمایش دادم هیچ مشکلی  ندارم ولی دکتر زنان گفت برای هورمونای شیردهیه بالا و پایبن میشن بعداز شیردخی درمیاد حالا میبینم برای همه دراومد مگه اونا هورمون شیردهی ندارن اخه 

خوشبحالت مک ازمایش دادم هیچ مشکلی  ندارم ولی دکتر زنان گفت برای هورمونای شیردهیه بالا و پایبن م ...

بعضیا بالانس شدن هورمونهاشون زمان میبره عزیزم.

اگر از آزمایشهات بیشتر از ۶ماه گذشته و هنوز ریزش مو داری یه بار دیگه تیروئید و آهن رو چک کن، ببین ثابت هستن یا دارن کم و زیاد میشن.

ایشالا زودتر مشکل برطرف بشه🌺

بعضیا بالانس شدن هورمونهاشون زمان میبره عزیزم. اگر از آزمایشهات بیشتر از ۶ماه گذشته و هنوز ریزش مو ...

ریزش ندارم نرماله ولی رویش ندارم اونایی که ریخته درنمیاد برای شما کجای سرتون بیشتر ریخته بود

ریزش ندارم نرماله ولی رویش ندارم اونایی که ریخته درنمیاد برای شما کجای سرتون بیشتر ریخته بود

کلی تقریبا همه جا😂

مخصوصا وسط و جلوی سرم

کلی تقریبا همه جا😂 مخصوصا وسط و جلوی سرم

واقعا برای من هم همینه حالا پشت سرم اونقدر پرشده هر کی نیبینه میگه موهات چقدر مر شده کاش یه مقدار هم جلو سرم مر میشود اثلا دیگه از شوهرم خجالت میکشم میگن این نوع ریزس هورمونیه ربطی به اهن و ویتامین نداره