2777
2789
عنوان

توروخدابیاین😭😭😭😭😭

83 بازدید | 3 پست

مامانم گفت صبح ببرمت دکتر بخاطر دعوای صبح تا الانمون ک تاپیک میزدم،تاپیکای قبلیم گفتم نمیام دکتر

همش داره فحشم میده الان،بهم میگه ترشیده،میگ نمیزارم دیگه هیچجا بری،میگ صبحم ک بیدار شدی وسایلتو از اتاقت میریزم بیرون😭😭😭😭😭چیکار کنم کاش میمردم ای خدااااااا راحت میشدم 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

دکتر رفتن چه ربطی به بیرون کردنت داره

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر رفتن چه ربطی به بیرون کردنت داره

نمیدونم کلا خییییلی حساسه اگ یه کلمه بد باهاش حرف بزنم،

کلا از خونه بیرونم میکنه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹