سلام بچه ها ما تازه ازدواج کردیم هنوز عقدم بعد شوهرم همش میگه بدهکارم فلان بهمان من خودم واس یلدا گفتم خب بدهکاری قرضتو بده نمیخا طلا بخری اصلا ازش پول نمیخام خودم شاغلم اخه چون هر وقت بگم پول بده بدهکار میشه و بی پول🙄 منم ب روش نمیارم عصر رفتم واتساپ دیدم خارشوهرم دوتا النگو استوری کرده نوشته هدیه برادر عزیزم دیگه کارد میزدن خونم در نمیومد به شوهرم گفتم مبارکه خاهرتتت باشه گف سلامت باشی و خلاصه بینمون بحث شد برگشته بمن میگه خواهرم آرزو داشت النگو بخره اخهههه بماچهههه شوهرش براش بخره 😒 خلاصه ک عصابمو خورد کرده چیکار کنم؟
اگه نمیگین طلاق بگیر😐🤭
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓