2777
2789
عنوان

لهجه ترکی

1640 بازدید | 18 پست

دوستان من خودم ترکم خواستم بدونم از نظر فارس ها لهجه های ما موقع فارسی صحبت کزدن ، توی چه موارد و تلفظ هایی معلوم هستن؟ یعنی یک فارس زبان از روی چه چیزایی متوجه میشه؟ و اینکه قیافه هم قابل تشخیص هست؟ اگز آره از چه مواردی و چطور؟  البته من خودم لهجه رو دوست دارم😊😊

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حروف اضافه  ترک‌ها بجای اینکه بگن  : « برای من هم بخر » « برای منم غذا بکش» میگن  ...

درست میفرمایید😁😁 شما ترکی هم بلد هستید؟

مثلا از چه مواردی؟

عزیزم لحنه لحححن 

الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خیلیییی غلیظ طرف صحبت کنه وگرنه عادی رو خودمون متوجه نمیشیم ولی ی تهرانی یا یه شهر دیگه راحت میفهمه

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
قاف و کاف دختر منم خیلی جاها به جای کاف قاف می گه😆😆 خیلی هم بانمکه عزیزم.حیف که دیگه ترکی حرف نمی ...

کاش یادش بدید ادامه بده در آینده خوبه دو زبان رو کامل مسلط باشه

عزیزم لحنه لحححن  الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خ ...

من کلا وقتی فارسی حرف میزنم خیلی با مکث و آران آرام حرف میزنن چون  تا توی ذهن پردازش بشه طول میبره😁😁🤣

با ترکی شروع کرد چون ترکیه هستیم اما الان همش انگلیسی😐 فارسی هم هیچ 😐 خیلی باهش ترکی حرف می زنیم و ...

ای وای من عاشق ترکی استانبولی هستم براش کارتون ترکی بذارید خودبه خود مشتاق میشه 😍