2777
2789
عنوان

لهجه ترکی

1563 بازدید | 18 پست

دوستان من خودم ترکم خواستم بدونم از نظر فارس ها لهجه های ما موقع فارسی صحبت کزدن ، توی چه موارد و تلفظ هایی معلوم هستن؟ یعنی یک فارس زبان از روی چه چیزایی متوجه میشه؟ و اینکه قیافه هم قابل تشخیص هست؟ اگز آره از چه مواردی و چطور؟  البته من خودم لهجه رو دوست دارم😊😊

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حروف اضافه  ترک‌ها بجای اینکه بگن  : « برای من هم بخر » « برای منم غذا بکش» میگن  ...

درست میفرمایید😁😁 شما ترکی هم بلد هستید؟

مثلا از چه مواردی؟

عزیزم لحنه لحححن 

الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خیلیییی غلیظ طرف صحبت کنه وگرنه عادی رو خودمون متوجه نمیشیم ولی ی تهرانی یا یه شهر دیگه راحت میفهمه

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
قاف و کاف دختر منم خیلی جاها به جای کاف قاف می گه😆😆 خیلی هم بانمکه عزیزم.حیف که دیگه ترکی حرف نمی ...

کاش یادش بدید ادامه بده در آینده خوبه دو زبان رو کامل مسلط باشه

عزیزم لحنه لحححن  الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خ ...

من کلا وقتی فارسی حرف میزنم خیلی با مکث و آران آرام حرف میزنن چون  تا توی ذهن پردازش بشه طول میبره😁😁🤣

با ترکی شروع کرد چون ترکیه هستیم اما الان همش انگلیسی😐 فارسی هم هیچ 😐 خیلی باهش ترکی حرف می زنیم و ...

ای وای من عاشق ترکی استانبولی هستم براش کارتون ترکی بذارید خودبه خود مشتاق میشه 😍