2777
2789
عنوان

لهجه ترکی

1689 بازدید | 18 پست

دوستان من خودم ترکم خواستم بدونم از نظر فارس ها لهجه های ما موقع فارسی صحبت کزدن ، توی چه موارد و تلفظ هایی معلوم هستن؟ یعنی یک فارس زبان از روی چه چیزایی متوجه میشه؟ و اینکه قیافه هم قابل تشخیص هست؟ اگز آره از چه مواردی و چطور؟  البته من خودم لهجه رو دوست دارم😊😊

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حروف اضافه 

ترک‌ها بجای اینکه بگن 

: « برای من هم بخر »

« برای منم غذا بکش»

میگن 

به منم بخر 

به منم بکش

ترجمه تحت الفظی : منه د آل 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

حروف اضافه  ترک‌ها بجای اینکه بگن  : « برای من هم بخر » « برای منم غذا بکش» میگن  ...

درست میفرمایید😁😁 شما ترکی هم بلد هستید؟

مثلا از چه مواردی؟

عزیزم لحنه لحححن 

الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خیلیییی غلیظ طرف صحبت کنه وگرنه عادی رو خودمون متوجه نمیشیم ولی ی تهرانی یا یه شهر دیگه راحت میفهمه

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
قاف و کاف دختر منم خیلی جاها به جای کاف قاف می گه😆😆 خیلی هم بانمکه عزیزم.حیف که دیگه ترکی حرف نمی ...

کاش یادش بدید ادامه بده در آینده خوبه دو زبان رو کامل مسلط باشه

عزیزم لحنه لحححن  الان به ما ک شمالی هستیم بگن لحجه داریم ما خودمون متوجه نمیشیم . مگر اینکه خ ...

من کلا وقتی فارسی حرف میزنم خیلی با مکث و آران آرام حرف میزنن چون  تا توی ذهن پردازش بشه طول میبره😁😁🤣

درست میفرمایید😁😁 شما ترکی هم بلد هستید؟

بله من ترک زاده هستم و به دستور زبان ترکی مسلطم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

کاش یادش بدید ادامه بده در آینده خوبه دو زبان رو کامل مسلط باشه

با ترکی شروع کرد چون ترکیه هستیم اما الان همش انگلیسی😐 فارسی هم هیچ 😐 خیلی باهش ترکی حرف می زنیم ولی دیگه حرف نمی زنه.

با ترکی شروع کرد چون ترکیه هستیم اما الان همش انگلیسی😐 فارسی هم هیچ 😐 خیلی باهش ترکی حرف می زنیم و ...

ای وای من عاشق ترکی استانبولی هستم براش کارتون ترکی بذارید خودبه خود مشتاق میشه 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز