2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بچه ها کی راجبع حامله شدن اطلاعات داره بیاد خصوصی چندتا سوال دارم  اینجا خجالت میکشم بپرسم البته اگ اجازه میدین همینجا بپرسم نریزین سرم بگین بی حیا

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
نه  عزیزم اشکالی نداره بپرس

ببخشید راحت صحبت میکنم واقعا ذهنم درگیره من نامزدم تنبلی تخمدان دارم قرص ال دی هم مصرف میکنم  بعد یه بار از سر کنجکاویی  خواستم داخلم چیز بشه  تواینترنت خونده بودم ال دی قرص جلوگیریه  بعد اونشب خوشش اوگد ۵ بار تکرار کرد الان امکانش هس حامله بشم؟؟؟میترسم قرص اورژانسی بخورم برای تنبلیم ضرر داشته باشه خوراکی یا قرصی ک  جلوگیری کنه میشناسید؟!؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

خانم هایی ‌ ویار دارن مت شنیدم گوشت کبوتر بپزن بدون اینک خودشون بفهمن یکی بدا بخورن ویارشون از بین میره ولی زیاد نباید بخورن چون گرمه

ببخشید راحت صحبت میکنم واقعا ذهنم درگیره من نامزدم تنبلی تخمدان دارم قرص ال دی هم مصرف میکنم  ب ...

اگه قرص ال دی رو مرتب خوردی از اواخر قاعدگی نگران نباش گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز